2777
2789
عنوان

بیایین شجاعانه اعتراف کنید شما سر هستین به شوهرتون یا اون به شما

| مشاهده متن کامل بحث + 2003 بازدید | 162 پست
آره شوهر منم اینجوریه،خاک بر سرم من گاهی دست بزن هم دارم،اونم هیچی نمیگه،کار به جایی رسید که دخترم م ...

ماشالا چه صبوره زنده باسه الهی 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماشالا چه صبوره زنده باسه الهی

آره بنده خدا،یال و کوپالی داره برا خودش،ولی به من هیچی نمیگه،جالب اینجاست اون دفعه خواهرم و عمه ام که همسن و سالیم هم دست بلند کرده بودن رو شوهراشون،دخترم هم زارت گذاشت کف دست باباش،شوهرمم گفت بابا اشکال نداره اینا خانوادگی وحشین😂😂البته مدتیه شفا گرفتیم اگر خدا بخواد

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
آره بنده خدا،یال و کوپالی داره برا خودش،ولی به من هیچی نمیگه،جالب اینجاست اون دفعه خواهرم و عمه ام ک ...

زن داداش منم تو جمع میزنه تو صورت داداشم حالا داداشم لاتیه واسه خودش بیرون کسی میبینش میترسه اینقد زمختو و خشنه قیافش 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

همو دوست داریم قصدمون ازدواج ب خاطر مشکلی ک من دارم فعلا نمی تونه خواستگاری بیاد . پسر داییمه . 

ما خیلی سر تریم تو اقواممون ..

ولی کاش اونم سر تر بود 😭😭 

ب خاطر اینکه سر تر نیست میترسم نزارن ازدواج کنیم 😭😭😭😭😭😭

سلام کاربر خاموش از سال ۱۳۹۷ ✌️ی بار عضو شدم الان بار دوومه😌🫰

عجب شانسی داری اسی

نگو عزیزم زندگی سختیو داشتم توضیح دادم تو تاپیکای قبلیم فکر کنم خدا دلش برام سوخت این مردو اورد تو زندگیم البته العانم ی شب راحت سرمو روی بالش نمیزارم همش فکر بچه هامم که ازم دورن 

2810