2777
2789
عنوان

معرفی فیلم ادوارد دست قیچی

53 بازدید | 7 پست

🎥دانلود فیلم " #ادوارد_دست_قیچی "

🎬 #Edward_Scissorhands (1990) 

📝خلاصه داستان:

مخترع دیوانه ای با عشق و علاقه، موجودی مصنوعی به نام «ادوارد» می سازد. «ادوارد» تمامی استانداردهای جسمانی بشر را داراست و فقط دست هایش مشکل دارد. (مخترع، موقتا یک جفت قیچی در انتهای دست های او کار گذاشته است.) ولی مخترع مهربان می میرد و «ادوارد» تنها می شود…

تو روی خوش خدا بودی که به من نشون داد ♥️A♥️

سلام

ادوارد دست قیچی از بهترین فیلم های تیم برتون هست

همچنین فیلم های:

سوینی تاد 

چارلی و کارخانه شکلات سازی

عروس مردگان

سپاس

عامو یقنلی خمره باف ،کوچیکتونم   خواهران عزیز  لدفاً درخواست ندید اسکرین میگیرم میرفستم واسه خانم ناظم 5 شتکتونو پتک کنه  اومدم تا دورهم یه کم به ریش کائنات و حومه بخندیمخواهش خواهش سیاس ی ش نکنید تا بمونم براتون  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلامادوارد دست قیچی از بهترین فیلم های تیم برتون هستهمچنین فیلم های:سوینی تاد چارلی و کارخانه شکلات ...

پنج تا فیلم بگو که دیدی و احساس میکنی کمتر کسی دیده ولی خوب قشنگ باشه

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

پنج تا فیلم بگو که دیدی و احساس میکنی کمتر کسی دیده ولی خوب قشنگ باشه

سلام

اینها توی ژانرهای مختلف من دیدم و به نظرم خوبن ولی شاید سلیقه شما نباشه و خوشتون نیاد به هر حال دیدنش برای یک بار ضرری نداره

Flatliners 1990

Flatliners 2017

Bicnentennial Man 1999

Pans Labyrinth 2006

Intouchables 2011

The Hunt 2012
A Man called ove 2018

Promised Land 2023
Mr church 2016

A Royal Affair 2012
Miracles From Heaven 2016
Hachico A Dog's Story 2011

The Whale 2022

Red Dog 2011

Sublime 2007
V For Vendetta 2005
Wild Tales 2014
4x4 2019

عامو یقنلی خمره باف ،کوچیکتونم   خواهران عزیز  لدفاً درخواست ندید اسکرین میگیرم میرفستم واسه خانم ناظم 5 شتکتونو پتک کنه  اومدم تا دورهم یه کم به ریش کائنات و حومه بخندیمخواهش خواهش سیاس ی ش نکنید تا بمونم براتون  
سلاماینها توی ژانرهای مختلف من دیدم و به نظرم خوبن ولی شاید سلیقه شما نباشه و خوشتون نیاد به هر حال ...

چقدر جالب

بالاخره یه فیلم باز پیدا شد (:

بله سلیقه من نبود و فقط دو سه تاش رو دیده بودم

ولی به احترام رابین ویلیامز فقید و استاد جلال مقامی الان دارم جومانجی رو دوباره میبینم

خیلی ممنون ❤️🌹

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

چقدر جالببالاخره یه فیلم باز پیدا شد (:بله سلیقه من نبود و فقط دو سه تاش رو دیده بودمولی به احترام ر ...

این پادکست درمورد زندگی رابین ویلیامز فقید جالبه دوست داشتین ببینید:

یوتیوب

سینما مورخ رابین ویلیامز