2777
2789
عنوان

ب جورجینا حسودیم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1397 بازدید | 86 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر کن چند تازاییده هنوز نگرفتتش

دیگه میخواستید چیکار کنه که قبول کنید گرفتتش؟؟ زن و شوهرن با حدود ۷ تا بچه دیگه مگه حالا مهمه ازدواجشون ثبت شده باشه یا نباشه

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

باور کن برای خدا کاری نداره حالا نه در حد رونالدو ولی آدم های خوب و با موقعیت اجتماعی خوب اونقدر زیا ...

اره برای خدا کاری نداره 

اما بعضی بنده های خوبی ان و بی نصیب میمونن قبول داری؟

نی نی سایتی ها دوستتون دارم دوستای خوشگلم یکی از بهترین اتفاقات زندگی من اشنایی با نی نی سایت بود
دیگه میخواستید چیکار کنه که قبول کنید گرفتتش؟؟ زن و شوهرن با حدود ۷ تا بچه دیگه مگه حالا مهمه ازدواج ...

دقیقا

نی نی سایتی ها دوستتون دارم دوستای خوشگلم یکی از بهترین اتفاقات زندگی من اشنایی با نی نی سایت بود

اتفاقا از نظر من هم خوشگله هم بچسب بر خلاف نظر دوستان

خوشبخته دیگه چرا بعضیا از رو حسادت میگن نچسبه و فلان

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار😁زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡ 

منممممچقدم نچسبه

نچسب نیست زیاد 

افتاده اس 

رونالدو رو هم خوشبخت کرده 

اما من خیلی حسودیم میشه بهش 

خوشبحالش

خدا می‌دونه به کی چی بده اون لایقش بوده که الان تو این موقعیته

بله لایقش ک هست اما منم حسودیم میشه خب

2810