2777
2789
عنوان

ب جورجینا حسودیم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1397 بازدید | 86 پست
اتفاقا از نظر من هم خوشگله هم بچسب بر خلاف نظر دوستانخوشبخته دیگه چرا بعضیا از رو حسادت میگن نچسبه و ...

خیلی خوشگل نیست ولی خوبه 

اره بنظر منم خیلی افتاده و خوش اخلاقه 

بله خوشبخته خوش بحالش

نی نی سایتی ها دوستتون دارم دوستای خوشگلم یکی از بهترین اتفاقات زندگی من اشنایی با نی نی سایت بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چجوری میشه به یه سلبریستی یا مثلا پارتنرش حسادت کرد مگه میشهمث اینایی که خودشونو کشتن واسه زن گرزار ...

دیگه منم ادمم حسادتم میشه

نی نی سایتی ها دوستتون دارم دوستای خوشگلم یکی از بهترین اتفاقات زندگی من اشنایی با نی نی سایت بود
خیلی خوشگل نیست ولی خوبه اره بنظر منم خیلی افتاده و خوش اخلاقه بله خوشبخته خوش بحالش

بله در کل خوشبختن دیگه خوشبختن😂

بنظر من جذابه

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار😁زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡ 

بله در کل خوشبختن دیگه خوشبختن😂بنظر من جذابه

عمل هم داره لباس مارک لوازم ارایش مارک

جدیچندوقت پیش شنیدم که همه رو با رحم اجاره ای به دنیا اورده

ببخشید مگه حتما باید زاییده باشه اگه حتی از رحم اجاره آیی هم بچه دار شده خب تخمک که مال خانمه است چون رحم اجاره آیی شده و خانم نزاییده مشکلی هست 

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

صادق بودنت منو کشته

اره دیگه صادقانه میگم بهش حسودیم میشه 

خیلی زیاد 

اصلا عنوان تاپیکمم همینه 

نگفتم زشته یا بده 

گفتم خوشبخته و من خیلی حسودیم میشه 

جدیچندوقت پیش شنیدم که همه رو با رحم اجاره ای به دنیا اورده

نه اولی ک اسم مادرشو نگفت رونالدو 

دومی و سومی رحم اجاره ای 

چهارمی و پنجمی رو اون دنیا اورده

2810