2777
2789
عنوان

ب جورجینا حسودیم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1397 بازدید | 86 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از کجا میدونی مگه تو زندگیشی

چون به مادر رونالدو احترام می‌زاره به پسرش توجه می‌کنه رسیدگی می‌کنه به رونالدو محبت می‌کنه با مردم با مهربانی رفتار می‌کنه رونالدو قبلی رو بخاطر مغرور بودنش و اخلاقی که داشت ولش کرد چون با مادر و پسرش کنار نمیومد

اره چ پیشونی ای داشت دختره

به این فکر کن چون موقع طلاق  نصف اموال رونالدو نصیب جورجینا میشه رونالدو باهاش ازدواج نمیکنه ازدواج برای رونالدو ریسکه

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
به این فکر کن چون موقع طلاق نصف اموال رونالدو نصیب جورجینا میشه رونالدو باهاش ازدواج نمیکنه ازدواج ...

فایده نداره همچنان شدیدا حسودیم میشه

نی نی سایتی ها دوستتون دارم دوستای خوشگلم یکی از بهترین اتفاقات زندگی من اشنایی با نی نی سایت بود
اخه جالبیش اینه که جورجینیا فقط یه فروشنده ساده توی یه فروشگاه بوده خدا بخواد ادم به اوج برسونه براش ...

اره دقیقا خدا بخواد هر کاری میشه

نی نی سایتی ها دوستتون دارم دوستای خوشگلم یکی از بهترین اتفاقات زندگی من اشنایی با نی نی سایت بود
اره دقیقا خدا بخواد هر کاری میشه

البته حسادت کلمه درستی برا این حس شما نیست شما بهش غبطه میخورین چون کسی که حسادت میکنه دوست داره طرف مقابل همه چیشو از دست بده

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
البته حسادت کلمه درستی برا این حس شما نیست شما بهش غبطه میخورین چون کسی که حسادت میکنه دوست داره طرف ...

منم دوس داشتم کمی از شرایط اونو داشتم همین