2777
2789
عنوان

اولین بار چطور با مادرتون راجع به ازدواج صحبت کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 62 پست
فکر کردم فقط خانواده من اینجوری بودن. من حتی خواستگارم اومد نمیتونستم دربارش حرف بزنم. فقط میگفتم می ...

چند سال پیش من تو تلگرام به یکی از پسرهای دانشگاه پیام دادم

مامانم خون به پا کرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا بدهبه نظرم نیازه با مشاور صحبت کنهپدرت هم اینجوره؟باهاش راحت نیستی؟

خودم مشاور زیاااااد رفتم

هر دفعه مشاور گفته مادرت رو بیار؛مامانم کلی جیغ داد و کتک کاری که چرا میری از ما بد میگی

پ.ن:مشاوره برای موضوعات مختلف نه صرفاً ازدواج

پ.ن۲:از مشاور میترسه

اگه مورد مناسبی رو مد نظر داری و می‌دونی مستقیم گفتنش باعث جبهه گرفتن می‌شه شماره پدرت رو به مورد من ...

من خواهر بزرگتر دارم

و تا اون ازدواج نکنه؛من حق ازدواج ندارم

برای همین تا به حال اصلا باهاشون حرف نزدم

من خیلی راحت گفتم نمی خوام سنم بره بالا ازدواج کنم حدود ۲۳ اینا خواستگاری ها شروع شد ۲۶ سالگی ازدواج کردم

جالبه همه میگفتن عجله داری خواهر بزرگتر داری من توجه نمی کردم

الانم از ازدواجم و رفتارام پشیمون نیستم 😂

چند سال پیش من تو تلگرام به یکی از پسرهای دانشگاه پیام دادممامانم خون به پا کرد

پیام که خوبه. من یبار اومدم خونه گفتم تو دانشگاه فلانی وسیله میخواست بهش دادم یادمم نیست چی بود مثلا خودکار. حالا من ۲۰ سالم بود اون پسر دانشجوعه سی سالش بود. بابام داشت پارم میکرد که چرا با پسر حرف زدی😂😂😂😂

مادر نقش زیادی تو ازدواج دخترش داره دختری ک خجالتیه ، من از سن کم خواستگار زیاد داشتم و مامانم با ذوق ب همه تعریف میکرد و منو هوایی میکرد در صورتیکه اصلا نباید میزاشت من بفهمم و فکرم مشغول شه ، هعی خلاصه من نقشی تو ازدواجم نداشتم همشو مادرم تصمیم گرفت 

مادر نقش زیادی تو ازدواج دخترش داره دختری ک خجالتیه ، من از سن کم خواستگار زیاد داشتم و مامانم با ذو ...

مامانم در ازدواج خواهر بزرگم به شددددت دخالت میکنه(و بخاطر همین تا الان مجرد مونده)

2810