2777
2789

سلام

من بیست و شش سال دارم و تا به حال حتی یک کلمه هم راجع به ازدواج و خواستگار صحبت نکردم

پ.ن۱:چون در خانواده ما دختری که راجع به این چیزها صحبت کنه؛دختر بی حیا و دریده ای هست

پ.ن۲: لطفاً نیاین بگین چه خانواده عجیبی داری و فلان!

پ.ن۳:تاپیک زدم تا ببینم بقیه چه سنی گفتن و چطور گفتن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۱۸ سالگی به مادرم گفتم میخوام تا ابد مجرد بمونم مسخرم کرد خندید الان ۴۰ سالمه و با خواست خودم مجردم و مستقل و تنهام کاری ندارن

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                    

مامان من خودش درمورد خواستگارم میگفت 

منم میزدم به پرویی میگفتم من اینو نمیخوام من یکیو میخوام که مثلا فلان کارو داشته باشه یا فلان اخلاقو داشته باشه 

کل صبحتامون در این حده 

اصلا نمیتونم درمورد فانتزیام صحبت کنم باهاش😂

من ۱۹ سالمه و بهش گفتم که علاقه دارم ازدواج کنم 

لطفاً نگو بچه ای😂

خانواده ماهم اینطوریه ولی من با مادرم راحت و صمیمیم

بنظرم کم‌کم چند روز بحثو به این طرف بکشون و بهش بگو راحت 

۱۹ سالمه مامانم زیاد صحبت میکنه از ۱۷ سالگی تقریبا که خاستگار داشتم

چون ذوق داره ردم کنه برم 😐

شکر خدا بابام نرماله صحبتی نمیکنه وگرنه تا الان صدبار مامانم برام شوهر پیدا کرده بود

حالا دلیلشم اینه ک عاشق جهاز خریدن و جشن و ایناس مبنای دیگه ای نداره علاقش😐

من ۱۸ سالی گفتم چرا خواستگار ندارم بقیه انقده درموردش حرف میزنن از اونجا دیگه استارت این مدل حرفا با مادرم باز شد 

ولی راستش اصلا عرضه تحلیل _فکر و بزرگی کردن در این مسئله رو نداره من خودم یجورایی هندل میکنم

2810