2777
2789
عنوان

اولین بار چطور با مادرتون راجع به ازدواج صحبت کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 62 پست

۲۰ سال پیش ۱۸ سال داشتم رفتم گفتم مامان یه پسره تو کوچه گیر داده به من میگه می خوام بیام بگیرمت

مامانم عصبانی شد گفت گه خورده بیا بریم ببینم کدوم آشغالیه

مامانم رفت ببینه کدوم آشغالیه دو ساعت بعد واله و شیدا برگشت پسره هم دو ماه بعد اومد منو گرفت🤣

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۱۱ سالگیم داشتم براش رمان عاشقانه میخوندم برگشت گفت این چرندیاتو باور نکنیا تورو هرگز کسی نمیگیره یه دختر ویلچری قد کوتاه و کوتوله رو گسی نمیگیره گفتم اگر گرفت چی ...گفت دوتا گوسفند سر میبرم هر چند من اون روزو هرگز نمیبینم .... گزشت و دختر کوتوله ی ویلچریش شوهر گرد البته چون جدا شده بود بابام نزاشت دعوتش کنم و هرگز عقدم رو ندید .... خلاصه که مهم خودتونین که از زندگی چی میخواید

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

فکر کردم فقط خانواده من اینجوری بودن. من حتی خواستگارم اومد نمیتونستم دربارش حرف بزنم. فقط میگفتم میخوام یا نه. واقعا پدر مادرم یه راهنمایی درست درمون نکردن حتی وقتی ازدواج کردم. خدا خودش بهم رحم کرد😂 الان میبینم خواهرشوهرم درباره دوست پسرش راحت حرف میزنه باهم بیرون میرن. کسی هم درباره دوس پسرش حرف بزنه یا شوخی کنه جرش میده

وا چراخواستگاری که چیز بدی نیست اتفاقیه که برای همه دخترا میفتهباید از یه جایی بهشون بگی کم کم عادی ...

من یکبار وقتی نوزده ساله بودم؛گفتم از اسم سبا خیلی خوشم میاد و دوست دارم اسم دخترم رو بذارم سبا

آنچنان با خشم بهم نگاه کرد و سرم داد کشید

که لرزیدم

به عقیده مامانم دختر یا گدا هست شوهر میکنه یا ک.ص و کونش میخاره

پ.ن:خودش بدلیل نیاز مالی ازدواج کرده

آها پس ازین لحاظ که مانع رفتاری دارین سخت تر میشهولی بنظرم یهو نگو اصلاسعی کن یه مدت فقط از چیزای فر ...

هر دفعه راجع به ازدواج دوستام و شوهرام باهاش حرف زدم

فقط جییییغ میکشه سرم ومیگه برو گمشو تو تو اتاق درستو بخون

این حرفا به تو نیومده

تو چه حوزه ای فعالیت دارین؟؟

مهندسی معماری

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                    

عزیزم موفق باشین🩵

همچنین گلم❤🫂

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                    

هر دفعه راجع به ازدواج دوستام و شوهرام باهاش حرف زدمفقط جییییغ میکشه سرم ومیگه برو گمشو تو تو اتاق د ...

واقعا بده

به نظرم نیازه با مشاور صحبت کنه

پدرت هم اینجوره؟باهاش راحت نیستی؟

۱۱ سالگیم داشتم براش رمان عاشقانه میخوندم برگشت گفت این چرندیاتو باور نکنیا تورو هرگز کسی نمیگیره یه ...

از کودکی دیدن سریال هایی که درمورد ازدواج بود؛حکم فیلم پو.رن داشت(حتی سریال ایرانی)

بیشتر کارتون میدیدم

حق نداشتم رمان عاشقونه بخونم

2810