2777
2789
عنوان

نمیدونم باهاش ازدواج کنم یا نه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 88 پست
افرین..کسی که متاهله بایدبچه داربشه چرا درس بخونه وقتی کسی میخاددرس بخونه شوهربزرگترین ضربس کسی باوج ...

چرا همچین حرفی میزنین؟

من دیدم کسایی رو که با وجوده شوهرو بچه مریض 

پزشکی قبول شدن

کی گفته نمیشه؟

چرا به همه تعمیم میدین؟

خودش میگه دو به شکهبعدشم ادم خوب سر راه همه قرار نمیگیرهیه پسره یه دختری رو میخواست یکم دست دست کرد ...

ادمای خوب کم نیستن نگران نباش...با رد کردن یه ادم خوب چرخ زندگی هم میچرخه..مهم موفقیت ادمابعدازتلاشه اون لذت داره..شوهرکردن که هنرنیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا همچین حرفی میزنین؟من دیدم کسایی رو که با وجوده شوهرو بچه مریض پزشکی قبول شدنکی گفته نمیشه؟چرا به ...

بله اوناسعی کردن جلوی ضررو بگیرن  چون منفعته ولی کسی که از اول اشتباهی نکرده چیو میخاد جبران کنه..شوهر جلوی موفقیتو میگیره..اون کسایی که شما میگی انگشت شمارن الان الگوهستن ولی معلوم نیست کی کم میارن وخسته میشن؟؟؟؟

خاهرمنم همین حرفاروبهش گفتن ولی ازدواج کردبعدوسط امتحاناش ناخاسته باردارشدزایمان کرد بعدتلاش کردلیسا ...

این دیگه بستگی به روحیه ی اسی داره که از خودش شناخت داره 

که آیا سریع وابسته میشه ؟ یا نه ؟ 

بعدسم میتونه تو‌ دوره ی آشنایی همه ی اهداف ، الویت ها و صحبتهاشو با پسر عموش یا هر خواستگار دیگه ای بزنه نظر اونها رو بدونه و بعد تصمیم بگیره

همه هستی ام حسینه ♥️
هرجور که خودت میدونی عزیزمدوست داشتم مثله یه خیرخواه حرفمو بگمبازم تو شرایطه خودتو بهتر میدونی

عزیزدلمی خیلی ممنون از تایمی که گذاشتی مطمئن باش حرفات مفید بود برام🥰

این دیگه بستگی به روحیه ی اسی داره که از خودش شناخت داره که آیا سریع وابسته میشه ؟ یا نه ؟ بعدسم میت ...

بعضی چیزای اقتضای سنه کاریش نمیشه کرد بایدتواون دوران قراربگیری تاپخته شی وتصمیم منطقی بگیری ..سن کم مثل کسیه که فقط حفظ میکنه مطالبو ولی درکش نمیکنه

بعضی چیزای اقتضای سنه کاریش نمیشه کرد بایدتواون دوران قراربگیری تاپخته شی وتصمیم منطقی بگیری ..سن کم ...

اگه بخوایم به درک برسیم خیلی از مواقع که نمیشه 

درک بالا یعنی سن بالا 

نمیشه بمونه سنت ۳۰ سال بشه بعد برگردی برا برنامه های ۱۸-۱۹ سالگیت اقدام کنی 

پس باید از تجارب دیگران استفاده کرد و تصمیم گرفت 

همه هستی ام حسینه ♥️