2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چی کار میکردین خدایی پول خرج کردن مسخره نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 23 پست
سگ نگهبان منظورته؟سگ ولگرد؟سگ خونگی؟

سگ ولگرد تو کوچه خیابون

هرچند مامانم اینا هی میگن اینا سگای چمیدونم اهلیه وحشی نیستن ک هی میگن اینجا بالاشهره همه سگ دارن سگاشونو ول میکنن بچرخه سگاشون حمله نمیکنن 

میگن مگ خونه خاله اس سگاشونو ول کنن هوا بخوره اگرم باسه کسی باشه سگه باید قلاده داشته باشه ک‌نداره 

هر چی میگم متوجه نمیشن احساس میکنم نکنه من اشتباه میکنم 

خاله تم میگف رفتم جامعه الزهرا زنه بهم اینجوری گفته سگا از جامعه الزهرا میان 

خونه مون اخه نزدیک اونحاس 

چمیدونم والا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واسه سگه غذا ببر دوست میشه باهات شاید میاد مثلا باهات بازی کنه یا میخوای زنگ بزن شهرداری میان به سگ ...

واقعا انقد سسریع با یه زنگ یه نفر رسیدگی میکنن 

بعد اخه سگا همیشه ک نیستن یهو یه موقع هایی میبینیشون یعنی خپدشون میان پیداشون میکنن ؟ 

نمیدونم والا ولی سگاهم واقعا باادماکار ندارن سعی کن خییلی ریلکس ردبشی از کنارش‌مایه ژرمن بلک داریم غ ...

عزیزم خوب اینی ک میگی سگ خودتونه شمارو میشناسه شما صاحبش میشی 

ولی بقیه چی اونا ک صاحب ماحب ندارن 

واییی اصلا نمیتونم غذا ببرم بیاد نزدیکم سکته میکنم

سگ ولگرد تو کوچه خیابونهرچند مامانم اینا هی میگن اینا سگای چمیدونم اهلیه وحشی نیستن ک هی میگن اینجا ...

نه عزیزم سگایی که صاحب دارن اگه صاحبشون ولشون کنه برن بگردن سگه گم میشه اینا یا سگ نگهبانن یا ولگرد ببین اگه نترسی کاریت ندارن آروم از کنارشون رد شو اگه بدویی میدون میگیرنت تو کیفتم غذا و خوراکی نذار بوش رو سریع حس میکنن جلوتو میگیرن،لباسای زخیم و پشمی بپوش مچ پات بیرون نباشه که اگه یوقتم یکیشون اومد گازت بگیره که احتمالش کمه خودت زخمی نشی 

نه عزیزم سگایی که صاحب دارن اگه صاحبشون ولشون کنه برن بگردن سگه گم میشه اینا یا سگ نگهبانن یا ولگرد ...

عزیزم اگ من بخوام هر روز با این وضع برم دانشکاه ک هر روز باید یه دور استذس و ترس و سکته کنم خوب 

نه دیگ میگم اگ خودتون بودین چیکار میکردین الان شما با این شرایط بودی چیکار میکردی

اسنپ می‌گرفتم روزایی که مامانم نمیرسونم

اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا می‌نویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم 
خیلی روزا مامانم نمیتونه برسونتم چی ؟؟؟

خب دارم میگم اسنپ 

چی از خودم عزیزتر

اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا می‌نویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم