2777
2789
عنوان

عروسیمو مختلط کردم الان میترسم که بد بشه چون

| مشاهده متن کامل بحث + 2988 بازدید | 154 پست
اره تعداد کمی جدا میگیرن...اونایی هم که جدا میگیرن اخر سر فامیل های درجه ۱ عروس و داماد باهم مختلط م ...

خب همون مختلط شد دیگه😂چه کاریه جدا میکنن وقتی آخرش قاطی میشن باز

نه دم باقی، نه غم باقی🍃🦋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب همون مختلط شد دیگه😂چه کاریه جدا میکنن وقتی آخرش قاطی میشن باز

چی بگم والا😂😂😂 اون وقت نصف بیشتر مهمونا رفتن دیگه ادم های  خودی میمونن😂😂

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

بله عروسی ما کوردا عالیه بخدا اینجا شنیدم عروسب جدا میگیرن ما عروسی جدا نداریم همه دست همو میگیرن می ...

من عروسیاتون دیدم درسته مختلط هست امابی حجاب نیستیدواقعالباساتون پوشیده هست  حالا یکم بازولخت باشه موباز

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

وقتی خانواده ها عقاید مذهبی دارن و علاقه شما هم عروسی مختلطه میتونستید عروسی رو دوستانه بگیرید که نه اونا معذب بشن نه خودتون ناراحت باشید که فیلمتون خراب نشه ..

در ضمن حجاب نشونه ی بی کلاسی نیست و بی حجابی هم باکلاس بودن نداره ..:)))

[army]   (:...I could see the sunshine
خوبه که نمیرن ارایشگاه حداقل کمتر گناه میکنن

ی بار دیگه تاپیک رو بخون😅😅😅

میگه اونایی ک موهاشون باز نمیکنن با کلاس نیستن!

مگه هر کی پتی و لخت  باشه با کلاسه. ؟

پس حیوونا خیلی با کلاسن

کردهای خراسان هم جدا میگیرنتا جایی که میدونم ایلامی ها و خراسانی ها کردهای شیعه هستند و شاید مقیدتر ...

اهوم ...کرمانشاه هم خیلی مذهبی داره

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

چون خودم مختلط دوس داشتم

چیزی ک خودت دوس داری انجام بده 

و اینم بگم تو و شوهرت معمین بزار همه با چادر بیان برات مهم نباشه اونجا از ۲۰۰نفر  حدقل دوسه تا ادم باکلاس پیدا میشه بیاد دورت نکران نباش..بعدشم عروسی جدا ب درد نمیخوره که تو اینور مردااونور 

اصلا فیلمت قشنگ نیمشه بخدا

من عروسیم اولین عروسی‌مختاط تو فامیل بود

تو فیلم عروسیمون میتونی طایقه عروس رو از روسری به سرها پیدا کنی 😂ولی خب مهم نیس مهم اینه من همش با شوهرم بودم و خوش میگذشت دراصل همینه دیگ عروس دوماد باید پیش هم باشن. 

تو اینور دوماداونور ب درد نمیخورخ 

ببین عزیزم هستن کسایی که با حجاب ولی به شدت شیک و. خوشگل میان. اگ. امدن با ی چادر نشستن مشکل شما نیست. 

چون منی ک مجلسمم جدا بود. خاله هام مانتو و بدون ارایش آمده بودن😶اصلا دوست ندارم اون تیکه از فیلممون ببینم به خاله هامم گفتم. گفتم عروسی بچه هاتون بهترین لباس و ارایشگاه رو میرم تا شعور خودم و نشون بدم. ولی یکی از خاله هام با کت شلوار شییییک و کلاه حجاب خیلی شیک امده بود کیف کردم یعنی. دستشو بوس کردم آنقدر خوب بود لباساش

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨(تیکر لاغریمه) 
2810