2777
2789
عنوان

عروسیمو مختلط کردم الان میترسم که بد بشه چون

| مشاهده متن کامل بحث + 2839 بازدید | 154 پست
دوستاتون کرد کجا هستن؟

ارومیه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون خودم مختلط دوس داشتم

آخه تعدادتونم کمه   همون مختلط بهتره فک کنم داغ کنن بیان وسط 

حنابندون ما روس سرپوشیده بودن قایم میشدن بعد عروسی همچنان حمله کرده بودن وسط ولم نمیکردن

منم شوخی میکردم میگفتم چطور شد همه محرم شدن

چون شنیدم اونجا بیشتر جداست

اره اونجا بعضیاشون جداست بعضیاشون نه البته الان بیشترشون دیگه مختلط میگیرن

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

خب شاید عروسی هایه شما مختلط نی ماله بیشتره کوردا مختلطه

ماهم مختلط داریم ...ولی بعضیامون مختلط نمیگیریم ...

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

اره اونجا بعضیاشون جداست بعضیاشون نه البته الان بیشترشون دیگه مختلط میگیرن

خب پس تعداد کمی جدا میگیرن بقیه شهراهم من تاحالا نشنیدم جدا باشه مگر اینکه خانواده ها خودشون صلاح بدونن

نه دم باقی، نه غم باقی🍃🦋

محجبه بودن  بی کلاسی نیست

حتما قبلش بهشون بگو مجلس مختلطه تا هزینه لباس و میکاپ نکنن و لباس پوشیده خوب بپوشن و گرنه مجبورن مانتو بپوشن

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
خب پس تعداد کمی جدا میگیرن بقیه شهراهم من تاحالا نشنیدم جدا باشه مگر اینکه خانواده ها خودشون صلاح بد ...

اره تعداد کمی جدا میگیرن...اونایی هم که جدا میگیرن اخر سر فامیل های درجه ۱ عروس و داماد باهم مختلط میشن میرقصن بعد عروسی😂😂😂

عاها خب اون سلیقیه دیگ

اره

2810