2777
2789
عنوان

عروسیمو مختلط کردم الان میترسم که بد بشه چون

| مشاهده متن کامل بحث + 3032 بازدید | 154 پست
ی بار دیگه تاپیک رو بخون😅😅😅 میگه اونایی ک موهاشون باز نمیکنن با کلاس نیستن! مگه هر کی پتی و لخت ...

الان دلیل بی احترامیتون چیه ؟ 😐🤣

اسی به با حجابا با اون حرفی که زده بی احترامی کرده و شمام الان با این حرفتون بی احترامی صد برابر بدتر به بی حجابا کردید در صورتی که اینا همش از عقاید یه فرد میاد و عقاید هم کاملا شخصیه 🤦🏻‍♀️🤣

[army]   (:...I could see the sunshine

بعدم فیلم عروسیت فقط میمونه من ک الان فیلمم آمده نصفش ک رقصاب خودم و شوهرمه فامیل نیست اصلا. نمیدونم رقص تکی و دو نفره و برش کیک و شاباش. 

ی تیکه برای شاباش میان ک نبایدم برقصن. 

شاید نهایتا یه ربع باشه ک. اگ خانواده خودت اوکی باشن. حل6

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨(تیکر لاغریمه) 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی من اگر یه روزی ازدواج کردم عروسیم رو کلا متفاوت میگیرم با عروسی های الان

گروه شعبده باز  میارم

مجری میارم خواننده میارم

کمدین میارم

بعدشم میرم سفر با شوشو 

کلا از بزن برقص الکی خوشم نمیاد میخوام یه خاطره متفاوت برای خودم و بقیهدبشه

خب شاید عروسی هایه شما مختلط نی ماله بیشتره کوردا مختلطه

اره شوهرم کورد عروسیمون مختلط بود

خودم ترک ام  اولین عروسی مختلط تو کل طایفه عروسی من بود فامیلام همه با روسری اومده بودن ولی خب ب یه ورم مهم اینه خیلی خوش‌گذشت و اصل عروسی همینه عروس دوماد درکتارهم باشن

بعدش عروسی جدا باشه ب جز دوماد پدر ادمم هست دیگ

مثلا من براچمه فلان فامیلم لخت درکنارم قر بده و بابام ک عزیزترینمه تو سالن دیگ ای باشه تو شب عروسی من؟؟؟؟؟

ما یه عروسی مختلط رفتیم یبار تو باغ بود ۲تا فضای کاملا جدا 

تو حیاط معتقد ها بودن

تو سالن اصلی عروس و داماد و جوون ها بودن

منم حقیقتا بچه بودم میرفتم شاباش جمع یکردم تو هر دو فضا😂😂

ولی من اگر یه روزی ازدواج کردم عروسیم رو کلا متفاوت میگیرم با عروسی های الانگروه شعبده باز میارممجر ...

ادم ت مجردی خیلی ذهنش بلند پروازه

وقتی وقتش میرسه فقط دعا میکنی ک بتونی ی عروسی معمولی بگیری 😵‍💫😂

الان دلیل بی احترامیتون چیه ؟ 😐🤣اسی به با حجابا با اون حرفی که زده بی احترامی کرده و شمام الان با ...

خب ببین  شما میگید ما راحت توهین کنیم. اما شما نکنید.  پس وقتی از حرف اسی نازاحت نشدی  پس از حرف منم نازاحت نشو 

خب ببین شما میگید ما راحت توهین کنیم. اما شما نکنید. پس وقتی از حرف اسی نازاحت نشدی پس از حرف منم ...

اگه کامنت قبلیمو میخوندی متوجه میشدی که از حرف اسی هم ناراحت شدم 😁🤣

من خودم حد متوسطم پس از جفت حرفا ناراحت شدم ..

الان دلیل بی احترامیتون چیه ؟ 😐🤣اسی به با حجابا با اون حرفی که زده بی احترامی کرده و شمام الان با ...

بعدم من توهین نکردم میگم اگر لخت بودن خیلی با کلاسه.

پس خیوون هم لخت ان. اونها هم با کلاسن.  چون لختن؟

اگه کامنت قبلیمو میخوندی متوجه میشدی که از حرف اسی هم ناراحت شدم 😁🤣من خودم حد متوسطم پس از جفت حرف ...

ن عزیزم. نمیشه ک بزاریم انقدر راحت ب عقایدمون توهین بشه. اما جزات نداشته باشیم جیکمون در بیاد.

بعدم من توهین نکردم میگم اگر لخت بودن خیلی با کلاسه. پس خیوون هم لخت ان. اونها هم با کلاسن. چون لخت ...

مثال های دیگه ای هم میشد زد 

شما گفتید پس حیووناهم خیلی باکلاسن یعنی هم سطح کردن یه انسان که از نظرش بی حجابی بهتره با حیوان 🤣

اسی میدونی الان به محجبه ها توهین کردی؟؟ الان منی که محجبه هستم شدم بی کلاس ها؟ جواب بده ببینم این ی ...

ولش کن واسه خودش حرفی زد بزار خودشون لخت باشن مردمم بگن شما با کلاسی 😐

خدایا شکرت واسه داشتن دلی که هیچ وقت بد کسی رو نخواست🌸
2810