2777
2789
عنوان

عروسیمو مختلط کردم الان میترسم که بد بشه چون

| مشاهده متن کامل بحث + 2999 بازدید | 154 پست
لباس مجلسیم حدی داره اگه در کنار زیبایی کمی پوشیده باشه خیلیم خوب کسی چیزی نگفت که...ولی من لباس های ...

میشه بگیم همه با لباس پوشیده بیان چون شوهرم میخواد وارد بشه ؟ هرکس میدونه شوهرش نمیتونه چشماشو کنترل کنه نباید تو این مراسم ها شرکت کنه 

البته بی فایده هم هست تو مجلس نبینه یه جا دیگه میبینه تو اینستا میبینه مگه میشه کل دنیا رو ازش قایم کرد 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
الان من به شما ببخشید معذرت میخوام واقعا قصد توهین ندارم ولی فحش مادر بدم شما ناراحت نمیشی؟چرا دیگه ...

حرفتون درست ولی کار اون خانم به مراتب زشت تره مگه‌نه؟برابر کردن یه انسان با حیوان

نه دم باقی، نه غم باقی🍃🦋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما هم درست بخون عزیزم دارن میگن حیوون لخته کسی هم که موهاش معلومه لخته معنی حرفشون واضحه دیگه

شما عروسی مختلط نرفتی؟

فقط مو نیست که کلا لباس مجلسی پوشیده کمتر کسی میپوشه

البته من خودم با حجاب نیستم ولی ایجا واقعا حرف اسی رو توهین به عزیزان با حجاب دونستم و خواستم دفاع کنم چون خیلی از آدمای دورم با حجاب و صدالبته خانوم

حرفتون درست ولی کار اون خانم به مراتب زشت تره مگه‌نه؟برابر کردن یه انسان با حیوان

برو بخون ببین کی اول این آتیش رو راه انداخت عزیز

تو دعوا ک حلوا نمیدن 

البته من با توهین کاملا مخالفم ولی کار اسی اشتباه بود قبول کن نباید همچین بحثی راه نی انداخت البته قصدش که مشخصه بازدید بود

کشف نشده ولی منم مثل شما بی فکر و منطق جوابتونو دادم خانم محترمشما با حجابی و خودتو مذهبی و دین دار ...

ب همون دلیلی ک وقیحانه نوشته میشه ک اونایی ک موهاشو باز نمیزارن بی کلاسن. 

دارم میگم اگه کلاس رو نوع پوشش مشخص میکنه پس حییون خیلی با کلاس محسوب میشه. 

خب اگه خودشونو قبول دارن چرا بهشون برمیخوره

چه دلیل خنده داری 

حالا اگه به خانم هایی که معتقد به حجاب نیستن بگن بی کلاس  تاپیک  منفجر میشه ولی حالا ...😏هه 

بی احترامی بی احترامیه حالا چون  ماخودمون رو قبول داریم  باس بی احترامی ببینیم ؟؟ 

شما عروسی مختلط نرفتی؟فقط مو نیست که کلا لباس مجلسی پوشیده کمتر کسی میپوشهالبته من خودم با حجاب نیست ...

من عروسی جدا تا حالا نرفتم 

همیشه چند نفری با حجابن بقیه معمولی یه چند نفری هم آزاد 

منم میگم اسی توهین کرده ولی توهین عزیزان با حجاب خیلی زشت تر بود و واقعا جای دفاع نداره 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
چ عجیبین شما ک فکر میکنین ی تار مو جز حجاب محسوب نمیشه؟

من اعتقادی به حجاب ندارم که بخوام فکر کنم تار مو حجاب محسوب میشه یا نمیشه

فقط دسته بندیتون برام عجیب بود 

چه دلیل خنده داری حالا اگه به خانم هایی که معتقد به حجاب نیستن بگن بی کلاس تاپیک منفجر میشه ولی حا ...

عزیزم حرف اسی درست نبود به جای خود ولی اون کاربر هم میتونست بهتر جوابشو بده مساله اینه

نه دم باقی، نه غم باقی🍃🦋
این از کم فرهنگی میاد دیگه من خودم مثلا تا پارسال خیلی بی حجاب بودم و با حجاب ها خیلی بهم بی احترامی ...

مثل من اون زمان که حجاب نداشتم توهین میشنیرم الان که حجاب دارم بازم توهین میشنوم 

من هیچوقت به خودم اجازه نمیدم به خانمی که معتقد به حجاب نیست توهین کنم اصلا چنین حقی ندارم ولی همین انتظار رو هم از طرف دارم نه مثل اسی ...

من عروسی جدا تا حالا نرفتم همیشه چند نفری با حجابن بقیه معمولی یه چند نفری هم آزاد منم میگم اسی توهی ...

حقیقتا من تو زندگیم همیشه گفتم عیسی به دین خود موسی به دین خود ولی طرف حق هم همیشه بودم

واقعا اسی نباید همچین بحثی راه می انداخت اونم حجاب که خط قرمز خیلی ها هست واقعا شوخی بردار نیست

البته گفتم که قصد اسی پربازدید بود به نظر من

من اعتقادی به حجاب ندارم که بخوام فکر کنم تار مو حجاب محسوب میشه یا نمیشهفقط دسته بندیتون برام عجیب ...

ببین خودت میخای هم سطح کنی و گرنه من میگم‌اگه بی حجابی کلاسه پس حیوونامونم با کلاسن. چون حجاب ندارن. 

2810