2777
2789
عنوان

عروسیمو مختلط کردم الان میترسم که بد بشه چون

| مشاهده متن کامل بحث + 3150 بازدید | 154 پست
بعدم من توهین نکردم میگم اگر لخت بودن خیلی با کلاسه. پس خیوون هم لخت ان. اونها هم با کلاسن. چون لخت ...

کسی روسری سرش نکنه لخته ؟!!

الان شما جلوی عمو و داییت روسری نداری یعنی داری لخت جلوشون میگردی ؟

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
بعدم من توهین نکردم میگم اگر لخت بودن خیلی با کلاسه. پس خیوون هم لخت ان. اونها هم با کلاسن. چون لخت ...

جون به حیوونامون که تهه کلاسو دارن 😎😂

خدایا شکرت واسه داشتن دلی که هیچ وقت بد کسی رو نخواست🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جون به حیوونامون که تهه کلاسو دارن 😎😂

ن عزیزم. نمیشه ک بزاریم انقدر راحت ب عقایدمون توهین بشه. اما جزات نداشته باشیم جیکمون در بیاد.

این از کم فرهنگی میاد دیگه 

من خودم مثلا تا پارسال خیلی بی حجاب بودم و با حجاب ها خیلی بهم بی احترامی میکردن اون زمان 

الانم ک حجابم اوکیه باز بی حجابا بهم توهین میکنن 🤣🤣

و اینا همش از کم شعوریه افراده 🤣😁

[army]   (:...I could see the sunshine
کسی روسری سرش نکنه لخته ؟!!الان شما جلوی عمو و داییت روسری نداری یعنی داری لخت جلوشون میگردی ؟

روسری سر نکردن با لباس باز و کوتاه فرق داره 😐بعدم عروسی خانوادگی نیست که فقط عمو و دایی دعوت باشن 😕

کسی روسری سرش نکنه لخته ؟!!الان شما جلوی عمو و داییت روسری نداری یعنی داری لخت جلوشون میگردی ؟

‌لخت رو چی معنا میکنی شما؟ من هر چیزی ک از حد عرف حجابی ک قران تعیین کرده  کمتر بشه رو لخت میدونم.

البته بنا نمیشه ک با چنین افرادی در ارتباط نباشم. هستم.

شما عمو رو شوهر خاله همسر یکی میدونی.

ن عزیزم. نمیشه ک بزاریم انقدر راحت ب عقایدمون توهین بشه. اما جزات نداشته باشیم جیکمون در بیاد.

حالا اگه به خانم هایی که حجاب ندارن توهین میشد الان همه اسی رو به باد فوش میگرفتن 

کسانی که رونشنفکرین و معتقد به احترام متقابل 

الان اسی به  سبک پوشش توهین کرد  

حرفتون خیلی خیلی زشت بود واقعا مگه اونایی که حجاب ندارن کلا لختن

یعنی چی که یه آدم رو در حد حیوون مقایسه میکنین

خوبه منم بگم شما که با حجابی هوا به مغزت نمیخوره و حرفای الکی و بی فکرانه میزنی

نه دم باقی، نه غم باقی🍃🦋

بدون توهین به کسی 

بحث ایجاد نمیکنم که دعوا نشه پوششتون به خودتون ربط داره 

نظر من اینه که اگه عروس و دامادی میبینن که خانواده هاشون مذهبی هستن و روی حفظ روسری حساسن بهتره برای راحتی همه مجلس جداگانه در نظر گرفته بشه 

ولی اگه خانواده دو طرف مشکلی با روسری و لباس های باز ندارن میتونن مختلط بگیرن 

‌لخت رو چی معنا میکنی شما؟ من هر چیزی ک از حد عرف حجابی ک قران تعیین کرده کمتر بشه رو لخت میدونم. ا ...

چه عجیبین شما 😐

چرا فکر کردی همه باید اعتقاد و دین شما رو داشته باشن و اگه موهاشون معلوم باشه لخت حساب میشن

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
2810