من تنبلی دارم به زوره اصلاح سبکو گرمی خوردن کنترلش کردم من نمیدونم اینکه میگن تو پریودی حموم رفتن باعث تنبلی میشه حقیقت داره یا نه کسی از دکتری چیزی پرسیده ? واقعا نمیشه حموم نرفت من سه روز حموم نرفتم دیگه امروز حالم داشت از بوی خودم بهم میخورد گفتم سگ خورد من نمیتونم رفتم حموم مگه میشه ادم یه هفته حموم نره کپک میزنه که
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من الان میخوام این ماه سفت و سخت بچسبم ب اقدامم میشه بپرسم طرز مصرفش چ جوریه و اینکع من وزنم ۵۸ و قد ...
نه عزیزم من مجردم ولی دوستم برای بارداریش خورد نتیجه گرفت به منم گفت بخور چون من پنج ماه یبار پریود نمیشدم هربار باید میرفتم دکتر امپول میزدم تا باز شم دوماه هرروز ناشتا سیاهدونه نیمکوبو با عسل سه واحد عسل یه واحد مثلا یه قاشق سیاهدونه نیمکوبو قاطی کردم ریختم تو شیشه هرروز ناشتا خوردم روغنشم هرشب میمالیدم به زیر شکمم دوره نافم داخله نافم ورزشم کردم شکممو تخت کردم خداروشکر نتیجه گرفتم فقط اگه مطمعنی حامله ای دیگه نخور چون قاعده اوره