2777
2789
عنوان

جهیزیمو ببینین

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 74 پست

بنظرم ب جای سرویس برنجی ست کریستال بحر ک پارچ و لیوان و قندان و یخدان و همه چی کامل داره

بجای چینی دم دستی هم ارکوپال بخر هم سبک تره  هم ارزون تر

سشوار رو داماد میخره

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ست لیمو هم خوب نیست بنظرم پلاستیک هایی ک میخوای تک بخر

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
لیوان قاشق چنگال تخت سطل زباله چوب لباسی ایستادهآبمیوه گیری نیازتون نمیشه جارو برقی هم من سی ساله جا ...

ابمیوه گیر و جارو ضروریه بنظرمن نمیشه نباشه

ببخشید فضولی نباشه اما تواین سالا چطو جارو کردین اذیت نشده کمرتون؟

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...

مبارکه خوشبخت باشی،مادرشوهرت انتظار جهزیه خوب داره بره هر چی میپسنده واسه خودش بخره

اون خونه مال شماست جهازم مال شماست و شما برای خونتون با سلیقه خودتون وسیله خریدی، کم و زیادش هم به هیچ احدی ربطی نداره به جز خودتون.

این فرهنگ مزخرف جهاز دیدن و انتظار جهاز آنچنانی داشتن رو جمع کنید.

اخه سه تا وسایل بزرگ به داماد گفتیم دیگه نمیتونم یگم تخت بخر😥

وظیفه اش بوده 

وام ازدواج و برده چه انتظاری داره

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️
ابمیوه گیر و جارو ضروریه بنظرمن نمیشه نباشهببخشید فضولی نباشه اما تواین سالا چطو جارو کردین اذیت نشد ...

طی داشتم و جارو بلند

یه فرش مهمون هم دارم و هروقت خواستن بیان فرش مهمون پهن میکنم

آبمیوه گیری و چرخ گوشت هم دارم ولی اول زندگی برای جهاز ضروری نیست به نظرم

آدم بیست لیتر آب هویج و آب سیب رو نهایت از بیرون میخره پونصد تومن (:

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

چی از قلم افتاده که احساس خجالت میکنی ؟

شونصد دست فقط سرویس قابلمه ماهیتابه داری میبری😂

بعد یه سوال چجوری میشه که وقتی خودتون نیاز دارید وام و میدین این ور اون ور ؟ما که به کمک وام ازدواج جهیزیه کامل میگیریم اطرافیان هم همینطور

2810