2777
2789
عنوان

عشق بی ارزش

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 74 پست

چقدر احساس شما باتوجه به توضیحات و تاپیکاتون عمیق و خالصانه اس فکر نمی‌کردم پسرا این مدلی بتونن کسی رو دوست داشته باشن و توجه کنن و بخاطرش این مدلی غصه دار بشن 

free Palestine 🍉 🇵🇸  https://musicfile.ir/madahi/2956/ مداحی۱             https://kashoob.com/audio/mnkDa/%D مداحی۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید روی خودتون کار کنید ک حتی وقتی میبینیش حالت دگرگون نشه! سخته اما شدنیه.

اتفاقا کار کردم. هر وقت میبینمش سرم رو میچرخونم اونور یا بیاد و بره.😂 دارم یه آپشن دیگه به خودم اضافه میکنم وقتی دیدمش دوتا هم فحش به عنوان خوشامدگویی بگم😂🤣

حالتونو میفهممبا بغض بخندیتو تاکسی اشکات سرازیر بشهتو خیابون دلت میخواد به یه غریبه دردتو بگیشبا با ...

چه فایده؛ من دیگه نمیتونم مثل قبلم شجاعانه عاشقی کنم و عشق بورزم. دیگه نمیتونم 😭.

چند سالتونه.

عشق سن و سال نمی‌فهمه. از اون پوست استخون های تازه به دوران رسیده نیستم. کار میکنم. مغرورم و برنامه دارم. و خیلی باهوشم. اما از لحاظ عاطفی💔

اینکه یکیو عاشق خودت کنی بعدم اینجوری فرار کنی ازش از یه روان سالم بعیده چه دختر چه پسر اینجور ادما ...

بی محلی که میکنم. اما جراتش رو نداره بیاد سمتم. به دو دلیل: چون بیاد میدونه چه برخوردی باهاش میکنم. دوم: مغروره 

ببین ی خواستگاری داشتم عاشقم بودخیییلی حسش بهم زیاد بودولی من نهچون اون بخاطر حالا یسری چیزا ازم حوش ...

این ۴ سال قبل با یکی بود که تسرعت رفته و تصادف میکنه؛ هنوز به یاد اونه. بعدشم میگه پنج سال قبل جسد سوخته داییم رو دیدم که خودسوزی کرده بود. خاله اش هم تازه ایست قلبی کرده. خودش هم تراپیست میره و منم بهش گفتم اصلا عیبی نداره. من پیشتم. 

این ۴ سال قبل با یکی بود که تسرعت رفته و تصادف میکنه؛ هنوز به یاد اونه. بعدشم میگه پنج سال قبل جسد س ...

آخی 

شما واقعا دوستش دارید

پسری که موقعیت سخت دختر رو ببینه و تنهاش نزاره یعنی واقعا دوستش داره

خب اجازه بدید حالش بهتر بشه الان شاید واقعا حال خوبی نداره و نمیتونه اشتیاق برا رابطه داسته باشه

چقدر احساس شما باتوجه به توضیحات و تاپیکاتون عمیق و خالصانه اس فکر نمی‌کردم پسرا این مدلی بتونن کسی ...

من واقعا اونو مثل یه فرشته میبینم و حضورش رو توی زندگیم برکت میدونم. هنوزم عاشقشم و ولی فقط با گریه و مشغول کردن خودم با کار و گوشی و باشگاه و خندیدن الکی این روزهام رو میگذرونم. وقتی که ماشینم رو ارتقا دادم و شغلم قوی‌تر بشه، میرم سراغ مادرش. و عین مادر خودم باهاش صحبت میکنم. البته فقط در حد رویا هست

تب تند زود به عرق میشینه ...برادر وقتی طرف حسی به شما ندارن لاجرم باید دوباره عاشق بشید اینبار عاقلا ...

حسی نداشت اشتباه کرده لنگه ظهر، نصفه شبی آهنگ عاشقانه فرستاده، اشتباه کرده موقع چت با فرد غریبه قلبای قرمز فرستاده، اشتباه کرده.....

2810