2777
2789
عنوان

توروخدا قبل بچه آوردن یکم فکر کنید عقل بکار بندازید

| مشاهده متن کامل بحث + 1170 بازدید | 110 پست
خودت لابد یه دختر مجردی هروقت بچه دار شدی وضعت از اینم بدتر میشه حتما بچش بیش فعالی داره یا مادره خس ...

بهونه بهونه بهونه ی مادران بی عقل 

پس چرا ما با وجود دو تا بچه عین آدم رفتار میکنیم ؟؟؟؟

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 

جالبه بچه های کوچیک زیر ۳سال معنی جملات امری منفی رو درک نمیکنن

وموقع داد زدن بیشتر به چهره برافروخته و وحشتناک طرف رو میبینن و چیز زیادی از حرفاش نمیفهمن

پس با آرامش بیشتری با بچه ها باید برخورد بشه هم انرژی کمتری صرف میشه هم تاثیر کلاممون بیشتره

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینو بگو

آخه عجیبه یک عده میگن ما مادر ها فلان مشکلاتو داریم پس اگر طفلمونو زدیم قضاوتمون نکنید 

در حالی که هنر انسان و مادر همینه که اگر کوه روی دوشش بود هم به بچش اَه نگه

ارمنی ها ارمنستانی نیستند لطفا انقدر نپرسید😄براتون بهترین هارو از خداوند طلب میکنم . لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه 

مردم روانشون بیمار شده بخاطر تمام مسائلی که تو زندگیشون رخ میده.

اره عزیزم بی تاثیر نیست مشکلات جامعه روی همه فشار آورده ولی میبینم خانومای سی ساله که کلی خاطره بد از بچگیشون داره راجبش حرف میزنن بغضشون میگیره 

ی سری ها خوبن خانواده شوهر و شوهر روانیشون میکنن مثل خودم البته من پسرم طرف منه و بخاطر عذاب هابی ک بهمون دادن اهمیت سگ بهشون نمیده منم خوشحالم ک بچم قدرشناسمه اگه برعکس باشه برا مادر خیلی سخته

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

تا بوده همین بوده دوست عزیز 

لااقل آموزش ببینند تا مادر  یا پدر بهتری باشند 

لااقل خودشان درمان کنند تا مادر یا پدر  بهتری باشند 

اینا که از دستشون برمیاد

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
حرفت کاملا صحيح هستولی این رو بدون که هیچ مادري دوس نداره از گل به بچه اش کمتر بگهولی خب این مادر شا ...

اخه فدات شم این درست نیست که هیچ مادری دوست نداره از گل نازک تر بگه بعضیا اینطورن 

مادر هست می‌ره پیش همه آبروی بچهشو از عمد می‌بره بجای اینکه ابرو داری کنه 

👍👍👍👍👍

اره والا یه سری روان پریش

اون تاپیکی که قاشق داع روی بچش گذاشته بود به من کامل نشون داد اگه ایران جزو جهان اول بود و قانون حمایت از کودکان داشت کلی بچه میفتادن توی سیستم سرپرستی و والدینشون سلب حضانت کامل یا موقت میشدن 

یکیشون شلنگ توهوا تکون میداد یکیشون حبس توانباری تجویز میکرد یکیم میگفت ما خروس داریم بچم میترسه بهش میگم میدم خروس بخورتت بعد رفتم توتاپیک هاش دیدم بچه شش ساله شب ادراری داره !!!!!!!

دیگه هر بچه ای یه شانسی داره از پدرمادر چکار میشه کرد 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

من انقدر بع خدا قول و وعده دادم که بهم بچه بده فلان کار و فلان کار رو مثکنم براش کلی کتاب خوندم دوره ...

ایشالله به مادر بسیار خوب بشید هرچه زود تر 

درسته ولی ای کاش اینطور آدمها قبل بچه داری مثل شما که میگید دوره ببینن چهارتا چیز یاد بگیرن

شما بهتره برای کسی نسخه نپیچی،همینکه روز خودتو شب کنی هنر کردی کاری به جامعه نداشته باش

چون شما گفتی چشم عباس آقا...

چرا نسنجیده حرف میزنی؟ 

یعنی چی کاری به جامعه نداشته باش؟ 

اگر پس کسی تو اجتماع ازت دزدی کرد, خفتت کرد, یا بهت حمله کرد و چه بسا دزدینت و بهت تجاوز کردن حق اعتراض نداری،

همه داریم تو این جامعه زندگی میکنیم و باید قربانی آدمای مریضی بشیم که امثال شماها بزرگ مبکنید و ول میکنید تو اجتماع. 

کاش غیر از شب بیداری و فلان کردن و زایمان ، اول کمی فکر میکردی بعد جواب میدادی.

توانش رو ندارید بچه دار نشید ، منت و ناله هاتون هم واسه کسی نبرید‌. خودخواه 

2810