2777
2789
عنوان

توروخدا قبل بچه آوردن یکم فکر کنید عقل بکار بندازید

| مشاهده متن کامل بحث + 1136 بازدید | 110 پست
همشون که اینقد بچه نمیارن اونایی که من دیدم خانمای خانه دار مسیحی بودن مزرعه داشتن حتی یبار رهبر هم ...

عزیرم ما خودمون مسیحی هستیم. مامانم فقط من. مامانبزرگم ۳ تا . خالم مجرده ۵۴ سالشه. عموهامم دوتا الی ۳ تا. اینایی که میگی مال روستاهای امریکاست. یا شهر های پایین تر.تو نیویورک و واشنگتن یا لس انجلس اینچیزا نیست

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                    

عزیرم ما خودمون مسیحی هستیم. مامانم فقط من. مامانبزرگم ۳ تا . خالم مجرده ۵۴ سالشه. عموهامم دوتا الی ...

آره مزرعه دارن تو مزرعشون زندگی میکنن بچه هاشونم تو خونه درس میدن 

🍂🍁خیابان پاییز،کوچه آذر،پلاک۲۵🍂🍁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره مزرعه دارن تو مزرعشون زندگی میکنن بچه هاشونم تو خونه درس میدن

خب این دلیل نمیشه بگیم زنای امریکایی یا مسیحی اینجورین. واسه تشویق فرزند اوری یه ۴ تا مثال نقض پیدا نکنیم

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                    

من اینستا دیدم مادران آمریکایی ۷،۸تا بچه میارن خیلی خوب هم بزرگشون میکنن بزرگ میشن سلامت روان دارن و ...

تو کدوم پیج اینا رو دیدی اخه 

رشد جمعیتشون مشخصه دیگه شما نیاز نیست هر پیج زردی چیزی گفت باور کنید یک سرچ تو گوگل بزنید نرخ رشد جمعیت  امریکا براتون نمودار رشد جمعیتشون رو میاره 

خیلی هاشون اصلا بچه نمیارن  

خب این دلیل نمیشه بگیم زنای امریکایی یا مسیحی اینجورین. واسه تشویق فرزند اوری یه ۴ تا مثال نقض پیدا ...

تشویق فرزندآوری نبود میگم زیاد بچه میارن ولی خیلی خوب هم بزرگشون میکنن در سلامت روان کامل

🍂🍁خیابان پاییز،کوچه آذر،پلاک۲۵🍂🍁
تشویق فرزندآوری نبود میگم زیاد بچه میارن ولی خیلی خوب هم بزرگشون میکنن در سلامت روان کامل

اوکی