2777
2789
عنوان

توروخدا قبل بچه آوردن یکم فکر کنید عقل بکار بندازید

| مشاهده متن کامل بحث + 1149 بازدید | 110 پست
چه ربطی داره چون مجرده نباید حقو بگه😐شما قطعا از همون مادرایی

درسته مجردم سن زیادی ام ندارم ولی روانشناسی خوندم و دارم میخونم می‌دونم اکثر بیماریهای روحی از بچگی حتی از نوزادی شکل میگیره طرف میاد میگه فلان مشکل رو دارم دکتر میگه مال چهارده ماه اول زندگیت بوده میبینی سی سالگی بیست سالگی زده بیرون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه بچه‌ای گربه داشته و وابسته بودبهش ازقضا گربه میمیره مادرش بی توجه به اون جنازه گربه رو پرت می‌کنه بیرون بچه خیلی گریه وبی تابی می‌کنه تاسال ها بعد که ازدواج می‌کنه ولی تبدیل به یه آدم بی تفاوت میشه که همسرش رو آزار میده بعد مراجعه وروانکاوی متوجه قضیه میشن که این رفتار ریشه در کودکی داشته بچه ها خیلی حساسن

اون تاپیکی که قاشق داع روی بچش گذاشته بود به من کامل نشون داد اگه ایران جزو جهان اول بود و قانون حما ...

چقدر غم انگیز 

مادر ها عقده ها و خشم خودشونو سر بچه ای خالی میکنن که بی تقصیر ترینه!

واقا هیچ چیز ترحم بر انگیز تر از کودک بی پناه نیست

ارمنی ها ارمنستانی نیستند لطفا انقدر نپرسید😄براتون بهترین هارو از خداوند طلب میکنم . لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه 

اون تاپیکی که قاشق داع روی بچش گذاشته بود به من کامل نشون داد اگه ایران جزو جهان اول بود و قانون حما ...

بله متاسفاته.

اینانتیجه اموزش ندیدن قبل از بارداریه واینکه هدف فقط زاییدن باشه هنر نیس تربیت و درست برخورد کردن با بچه س که میتونه ایندشو بسازه نه پرخاشگری و جیغ و فوش و داد وهوار بعدم یه بچه مریض روحی تحویل جامعه میدن

چقدر غم انگیز مادر ها عقده ها و خشم خودشونو سر بچه ای خالی میکنن که بی تقصیر ترینه!واقا هیچ چیز ترحم ...

منم فکر میکردم ارمنی ها ارمنستانی هستن😁😂

🍂🍁خیابان پاییز،کوچه آذر،پلاک۲۵🍂🍁

برای یه بار داد زدن نمیشه لیاقت مادر شایسته بودن ،رو از آدمها گرفت 

بعیده ولی شاید همین یبار بوده که خیلی طبیعیه 

معمولا مامانایی که سر بچه هاشون داد و فریاد میکنن،از جای دیگه زخم خوردن و نمیتونن شرایط رو درک کنن

بعد میان میگن قضاوت نکنید 

من آدم میکشم اعصابم خورده حق قضاوت ندارید 

یکی نیست بگه آدم سالم از نظر روحی موقع عصبانیت می‌دونه بچه کوچیک مقصر نیست پس پرخاش به اون نمیکنه 

مشکل جامعه ما اینه همه همه سواد مادر شدن ندارن 

خیلی مادر خوب داریم خداروشکر ولی آنقدر کودک بدسرپرست دیدم که جیگرم آتیش میگیره 

اره واقعا ما هم بچه همسایمون یه وقتایی تو راه پله میشینه میگم چرا اینجا نشستی میگه میرم خونه مامانم ...

وایی الهیی

خدایا این همه ادم در به در تو مطب دکتر دنبال درمان یرای حاملگی هستن یعد یه عده بچه دار میشن ک لیاقتشو ندارن چه حکتی تو این کاره

خدایش این دیگه اسمش مادر نیس اینا فقط زاییدنمادر واقعی منظورم بود😍

دقیقا 

همیشه دعام اینه مادرای واقعی عمر با عزت و زیاد داشته باشن و سراسر زندگیشون عزت و سلامتی باشه 

منم فکر میکردم ارمنی ها ارمنستانی هستن😁😂

انقدر اینو شنیدم دیگه توی امضام نوشتم😅

ارمنی ها یک نژاد مثل کورد و تورک هستن و پراکنده ان فقط توی ارمنستان متمرکز شدن

ارمنی ها ارمنستانی نیستند لطفا انقدر نپرسید😄براتون بهترین هارو از خداوند طلب میکنم . لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه 

2810