2777
2789
خودم آره خیلی 😅😅ولی همسرم و پسرم اصلا پسرم میگه بعضی وقتا دلم میگیره که بزرگ بشم نه خواهری نه براد ...

برعکس ما

من دلم‌ میسوزه تنها باشه 

ولی شوهرم صد در صد مخالف دومی هست

میدونم یه روزی پشیمون میشه ولی دیگه نمیشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برعکس مامن دلم‌ میسوزه تنها باشه ولی شوهرم صد در صد مخالف دومی هستمیدونم یه روزی پشیمون میشه ولی دیگ ...

آره متاسفانه سن و سال که می‌ره بالا پشیمون میشیم 

آدم فکر می‌کنه همیشه جوون می مونه ولی چشم روی هم بذاریم شدیم ۴۰ سال 😅😅😅

دکتر نرفتید؟

آره رفتم گفت هیچ مشکلی نداری ولی چون زیاد جلوگیری کردی و خب سنت هم ۴۰ شده بارداری خیلی دیرتر اتفاق میفته 

بهم گفت آمپول هورمونی بهت میدم باردار میشی بعد چندماه ولی بشدت وزنت می‌ره بالا بخاطر امپولا 

همسرم قبول نکرد گفت اگر طبیعی شد که شد ولی با آمپول و اضافه وزن و اینجور چیزا اصلا موافق نیستم 

پسرم سه سالشه عادت کرده به کارتون بیشتریا نقاشی یا تنیس با خودم خیلی هم بیرون میریم جو گیره از بس تن ...

دقیقا 

میرن بیرون مثل زندانی هایی که ازاد شدن  رفتار میکنن

آره رفتم گفت هیچ مشکلی نداری ولی چون زیاد جلوگیری کردی و خب سنت هم ۴۰ شده بارداری خیلی دیرتر اتفاق م ...

من خیلی ناراحتم باعث شده افسردگی بگیرم دلم برای دخترم میسوزه چکارکنم😭😭😭😭

پسر من چهارونبم سالشه خیلی تنهاس ماهم جز خواهرم ک یه بچه داره رفتوامدی نداریم با کسی و امسال باوجود ...

شما باز خواهرتون هست

من هیچکسو کنارم ندارم که بچه داشته باشه

2810