2777
2789
عنوان

امروز مدیر مدرسه به پسرم گفت اخراجی از مدرسه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1441 بازدید | 124 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم هم ژیمیناستیک میره و هم جودو..سه تا مدال داره با حکم...توی ورزش عالیه..استاد عالی داره ازش راض ...

بازم برای بار هزارم دارم میگم باهاش حرف بزن و علت کارشو بپرس 

راجب سرویسم بگو عزیزم من. خیلی با مدیر صحبت کردم ولی فکری بحال سرویس نمیکنن. همین. بچه ها که ب کثیفی و تمیزی اهمیت نمیدن باعث شدن. سرویس ها کثیف بشن. ما باید سعی کنیم مث اونا نباشیم. قبل رفتن برو یسرویس که اونجا دچار مشکل نشی اگرم نیاز داشتی. برو از تمیز ترینش استفاده کن  و سیفونم بکش که.تو مث بقیه. کثیف طلقی نشی. جیش تنها جاش داخل سرویسه. نه هیچ جای دیگه. اگر جای دیگه این کارو بکنی. فردا. تو مدسه. مسخره میکنن تو رو.برات بد میشه ....

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
ولی اسی بهت بگم اینجور بچه ها اکثرا خیلی با هوش هستن سر براه بشه عالی میشه

دقیقا حسی هست که خودم از اولش دارم..میدونم آینده خوبی داره فقط من باید خیلی خیلی صبور باسم..خیلی داغونم بخدا😭

خدایا شکرت🌹🌹🌹
پدرش اصلا میگه من فقط مقصرم..خودش مدام فحشای بد میده مثلا به این و اون..هی میگم اینارو نگو توروخدا ن ...

بفرما

همینه 

این کار پدرش باعث شده تو مرحله ی آلتی تثبیت شه که اینطور جیش میکنه و اینا

بزرگ هم بشه خیانت میکنه مدام

حتما روانشناس کودک ببر

بچه بنده خدا طفلک

اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔

دقیقا حسی هست که خودم از اولش دارم..میدونم آینده خوبی داره فقط من باید خیلی خیلی صبور باسم..خیلی داغ ...

بگرد دنبال  مشاور  یا روانشناس  درست حسابی    

خودت کتاب روانشناسی کودکان بخون  بالخره میفهمی ایراد کار از کجاست  چجوری رفتار کنی باهاش

واقعا پسرا چقد وحشی ان . دخترا چقد آروم وباادبن

برا همین من عاشققق دختررررم🥹👼🏻

کاش خدا بهم دختر بده روحیه پسرو ندارمممم🫠

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
بفرماهمینه این کار پدرش باعث شده تو مرحله ی آلتی تثبیت شه که اینطور جیش میکنه و اینابزرگ هم بشه خیان ...

بخاطر همینه بهش زیاد محبت کردم عذاب وجدان شوهرم رو ،من گرفتم اون براش مهم نیست..

خدایا شکرت🌹🌹🌹
اصلا تو خونه اینجوری نیست..اگه اب به لباسش بخوره عوض میکنه..هر روز حمام میره..لباس زیرش همون شورتش ر ...

پس چرا تمام نکات مثبتش رو تو متن اول تایپیکتون. پنهان کردین و اون حرفا رو راجبش زدین دیدن. نکات مثبت بچه ها. خیلی مهمه فرزندشما مث تمام. بچه های دیگه یسری رفتار خوب و یسریراشتباه داره. که ما ب عنوان والد. باید سعی کنیم ب خوبی هاش بال و پر بدیم و اشتباهاتش رو باحوصله و حرف و عمل اصلاح کنیم. قبل ازینکه بزرگ بشن و تبدیل ب خلقیاتشوندبشن 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
بخاطر همینه بهش زیاد محبت کردم عذاب وجدان شوهرم رو ،من گرفتم اون براش مهم نیست..

روانشناس حلش میکنه

با بازی درمانی 

یا هرچی 

غصه نخور

بعدا هم ببر دکتر غدد

ولی اسی این خیلی باهوشه

اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔

درست میشه مادر عزیز

جو مدرسه خییلی تاثیر داره مدرسه بالا شهر ببرید عزیزم توی جو بافرهنگا باشه

بایه مشاور کودک هم صحبت کنید

ان شاالله خدا کمک کنه این عادت جیش رو از سرش بیوفته وگرنه خطرناک میشه بزرگ بشه

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
پس چرا تمام نکات مثبتش رو تو متن اول تایپیکتون. پنهان کردین و اون حرفا رو راجبش زدین دیدن. نکات مثبت ...

چون خیلی ناراحتم ازش..ولی خیلی پسر دلسوزیه.‌اگه شکلات بدن بهش میاره خونه با خواهرش تقسیم میکنه‌‌..بستنی بخریم بدون خواهرش نمیخوره..دراز بکشم برام بالشت و پتو میاره..کسی بیرون آشغال بریزه ناراحت میشه که چرا میریزن..

خدایا شکرت🌹🌹🌹
پدرش اصلا میگه من فقط مقصرم..خودش مدام فحشای بد میده مثلا به این و اون..هی میگم اینارو نگو توروخدا ن ...

وای   بچه دوساله رو چنگال داغ گذاشته    بعد الان از رفتاراش تعجب می‌کنید    پسرت پر از خشم و نفرته

2810