2777
2789
عنوان

ویروس لنتی

72 بازدید | 8 پست

مریض شدیم هم خودم هم پسرم دعا کنید چیزی نشه امشب ب خیر بگذره تا فردا همسرم بیاد بریم بیمارستان 

تب کرده پسرم اللن شیاف زدم ولی درد داره کلافس

خودمم رفتم دکتر

ولی انگار ن انگار

الان سوپ و شلغم خوردم معدمم داغون شده

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوهفته اس دهنم سرویسه بخاطر پسرم یه هفته که بستری بخاطر عفونت ریه الانم از پنجشنبه اسهال استفراغ

وای من ک خودمم جنازم اصن تو توانم نمیبینم تا دکتر ببرمش

بیچاره بچها دیگ چه دردی میکشن 

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
منم دیروز مریض شدم بدن درد سردردش خیلیییییییی بده

من بدن درد داشتم آمپول زدم سه تا و تریاک کشیدم یکم ب یاد ایام کرونا🤣🤣🤣

وای من ک خودمم جنازم اصن تو توانم نمیبینم تا دکتر ببرمشبیچاره بچها دیگ چه دردی میکشن

پسر من حتی یه ابم میخوره بالا میاره 

خودمم پسرم بیمارستان بودنی گرفته بودم این ویروس لعنتی و شکم درد بدی داره معدم داغونه هنوز

زندگی میکنم با قانون خودم
پسر من حتی یه ابم میخوره بالا میاره خودمم پسرم بیمارستان بودنی گرفته بودم این ویروس لعنتی و شکم درد ...

وای خدا بخیر بگذرونه 

چند وقت طول کشید بهتر شد

من ک روز اول و دومه