2777
2789
عنوان

امروز مدیر مدرسه به پسرم گفت اخراجی از مدرسه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1324 بازدید | 124 پست
چون خیلی ناراحتم ازش..ولی خیلی پسر دلسوزیه.‌اگه شکلات بدن بهش میاره خونه با خواهرش تقسیم میکنه‌‌..بس ...

پس با عرض معذرت بهتون میگم. خودتون مقصرید. که وقتی دوست بد انتخاب کرد راهنماییش نکردید.  وقتی. رفتارهای دوسش و تکرار کرد رفتار درست و بهش نگفتین. 

نمیگم بزور جلوی دوستیشون رو میگرفتین نه. ولی. میگفتین. این دوست. پسر خوبیه ها ولی یسری. رفتار های اشتباه داره. وقتی بباهاش میگردی. سعی کن. ازش تاثیر نگیری.و.....تا کم کم خودش متوجه بشه 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تآ وقتی که فکر کنی بچس بزرگ نمیشه امروز بهش بگو تو دیگه ۶ سالت شده باید از این به بعد مثل بابا رفتا ...

وای خدا خیرت بده، اینم فقط تو خونه صبح تا شب ی در قوطی برمیداره مثلا فرمونه دور خونه گاز میده. اینقدر گاز میده نزدیک ۱۰کیلو کمبود وزن داره. در قوطی نباشه مداد برمیداره بعنوان فرمون. چیکار کنم.چ مسئولیتی بدم بهش. حتی لباس نمیتونه راست کنه

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
پس با عرض معذرت بهتون میگم. خودتون مقصرید. که وقتی دوست بد انتخاب کرد راهنماییش نکردید. وقتی. رفتار ...

والا به مادرش میگفتم..میگفت از پسش برنمیام..اخه پسر خوبی بود بنظرم.‌پسرم همیشه میگفت من تنها راحتم دوست نمیخوام.من میگفتم آدم باید با یکی دوست باشه..اصرار من بود..حالا اینجوری شده

خدایا شکرت🌹🌹🌹
وای خدا خیرت بده، اینم فقط تو خونه صبح تا شب ی در قوطی برمیداره مثلا فرمونه دور خونه گاز میده. اینقد ...

خودت فکر کنی بهش میرسی   سفره انداختن جمع کردن کارای خونه که خطرناک نیست    بهتر یکهویی باشه مثلا چند روزی پا یا کمرت شدید درد کنه و نیاز به کمک داشته باشی ی خورده از درد گریه کنی یا یکی دوبار بیفتی زمین حله فقط باید خیلی طبیعی باشه چون بچه ها باهوشن کافیه بفهمه میتونه مفید باشه   باورت میشه به پسرم میگفتم پام درد میکنه بیا بشین روش دردش کم شه دو سالش بود چنان با غرور رو پام می‌نشست انگار داره مهمترین کار دنیا رو انجام میده میگفتم آخ پام میگفت الان میام میشینم خوب بشه    یا پسرم ۴ سالش بود سفره مینداخت جمع می‌کرد میگفتم شیشه آب خالی رو تو یخچال نزار بده پر کنم بعد بزار میگفت نه مامان نمیخواد همیشه از یخچال میارم پره   میگفتم آخه من پر میکنم میگفت نه ماما همیشه خودش پره    یا ۳ سالگی بردمش پلاسکو دو تا لیوان براشون خریدم گفتم از این به بعد مسئول آب خوردن خودت و داداشتی هر وقت آب خواستید بخورید  یا لباسا رو از رو بند جمع می‌کرد تا نمی‌کرد اما لباس هر کس رو می‌گذاشت تو کشوی خودش  اما گاز دادنش وحشتناک بود مدرسه که رفت خوب شد