2777
2789
عنوان

امروز مدیر مدرسه به پسرم گفت اخراجی از مدرسه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1506 بازدید | 124 پست
پرانرژیهنیاز به یه دوست و همراه خوب دارهمن خودم یه پسر دارم ببرش یه باشگاه درست و حسابی از اون مدلی ...

عزیزم هم ژیمیناستیک میره و هم جودو..سه تا مدال داره با حکم...توی ورزش عالیه..استاد عالی داره ازش راضی هستن..یه مشکلی که هر روز میگفت این بود که دستشویی ها تمیز نیستن..خودمم دیدم واقعا خیلی خیلی کثیفه..مدیر اصلا قبول نمیکنه..بچه من میبینه کثیفه نمیره اونجا..وقتی میاد خونه بدو بدو میره که دستشویی دارم..نمیدونم چرا اینجوری کرده

خدایا شکرت🌹🌹🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اومدم اینجا درد و دل کنم نه اینکه شما بخندین..کجا دفاع کردم..شما چه خبر داری از دلم..واقعا متاسفم ...

پسرت هنوز بچس خود ما تا کلاس پنجم مگه بازیگوش نبودیم وکنجکاوی در مورد هر کاری اینم فعلا بچس وتازه وارد مدرسه ومحیط دیگ شده شاید از رو دلتنگی وجدایی خانواده وترس دست به کارهایی بزنه نباید تنبیه کنید با زبان خوش وآرام برخورد کنید 

وقتی پیش دبستانی بود یه پسری جیش کرده بود دهن بچه من..حتی خود اون پسر هم قبول کرده بود ولی معلمش هیچکاری نکرد..یعنی همیشه اگه ما شاکی باشیم مدیر هیچکاری نمیکنه‌‌..

خدایا شکرت🌹🌹🌹
عزیزم هم ژیمیناستیک میره و هم جودو..سه تا مدال داره با حکم...توی ورزش عالیه..استاد عالی داره ازش راض ...

مساله ورزش نی

مسئله یه مربی خاصه

که از نظر اخلاقی بچه ها رو ساپورت کنه

برای قدش هم 

هر روز بهش مخلوط پودر سنجد با هسته و پودر بادام و عسل بده

من3  ماه دادم پسرم 

قدش 7 سانت  زیاد شد

به نظرم اولین اقدام اینه که از دوستی با اون بچه دست بکشه و براش ممنوع کنید و اقدام بعدی اینه که بهش کمک کنید دوست خوب پیدا کنه. تو همسایگی یا کلاسهایی که میره و ... این کار اخرشم کار بچه گونه بوده و تفسیر زیادی نکنید و رها کنید و در موردش دیگه زیاد پیگیر نباشید.

مساله ورزش نیمسئله یه مربی خاصهکه از نظر اخلاقی بچه ها رو ساپورت کنهبرای قدش هم هر روز بهش مخلوط پود ...

میگم مربی اخلاقی خیلی صحبت میکنه..ولی این یه چیز دیگه اس..هیچ جوره درست نمیشه😭

خدایا شکرت🌹🌹🌹
از کجا میدونی یاد ندادم😭خدا سرت نیاره فقط..پسر نوح رو مگه نشنیدین..بله من نه پیامبرم نه پسرم پسر نو ...

اینکه تا الان یاد دادین یا نه دیگه مهم نیست عزیزم. مهم اینه که متوجه شدین که یاد نگرفته و دوباره باید اموزش ببینه. با هاش حرف بزنید بگید. که جیش نجسه. کثیفه بو میده. باعث بیماری میشه. و باید محل زندگی و وسایلمون. و تمز نگه داریم  وگرنه کم کم. همه مارو  بخاطر بوی بد و کثیف کاری و ....ازخودشون دور میکنن و تنها میمونیم مث قصه حسنی و...اینا بازبان کودکانه بارها و بارها بگو. تا درضمیر ناخوداگاهش نقش ببنده

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
میگم مربی اخلاقی خیلی صحبت میکنه..ولی این یه چیز دیگه اس..هیچ جوره درست نمیشه😭

زمان وتاثیر رفتار دوستاش میتونه در بچت اثر بذاره در انتخاب دوست دقت کنید یا محله ای ک زندگی میکنید 

اینکه تا الان یاد دادین یا نه دیگه مهم نیست عزیزم. مهم اینه که متوجه شدین که یاد نگرفته و دوباره بای ...

اصلا تو خونه اینجوری نیست..اگه اب به لباسش بخوره عوض میکنه..هر روز حمام میره..لباس زیرش همون شورتش رو تو حمام خودش میشوره و آب میکشه..جلوی من اصلا شورتش رو در نمیاره..جلوی بقیه اصلا لباس عوض نمیکنه...کاراش همه از لجاجت هست..اگه کسی مسخره اش کنه لج میکنه..حقش رو بخورن یا حرف بد بزنن

خدایا شکرت🌹🌹🌹
2810