2777
2789
عنوان

امروز مدیر مدرسه به پسرم گفت اخراجی از مدرسه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1518 بازدید | 124 پست

وای موی بدنم سیخ شد نوشتی چرا خدا این پسرو بهم داده،بترس از ناشکری ک داری میکنی

جهنم ک شلوغ و قدش کوتاست و اخراج ،انگار ن انگار خودت مسیرزندگی رو رفتی،دستخطش جهنم ک بده ،اینا خوب میشه،ولی گویا تو رفتارات مشخص ک ناراحتی از بودنش و...

تو تاپیکام ک.د تخفیف دیج.ی کالا میذارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ی جور ناله میکنی انگار همین امروز لک لک ها برات آوردنش خدا این طفل معصوم رو پاک و طاهر ۷ سال پیش ...

از کجا میدونی یاد ندادم😭خدا سرت نیاره فقط..پسر نوح رو مگه نشنیدین..بله من نه پیامبرم نه پسرم پسر نوح‌‌..ولی نوح مگه کم گذاشته بود توی تربیت؟؟؟شما از کجا میدونی تربیت نکردم..شما خودت کلاس چندم بودی فهمیدی ادرار نجس هست که بچه من بفهمه

خدایا شکرت🌹🌹🌹
شما هیچ تجربه و درکی از بچه ندارید مثل اینکه

نه اتفاقا شما اصلا ندارید

هیچ درکی از بچه های بیش فعال، اختلال یادگیری ، هوش اجتماعی پایین ندارید

والدینشون مشکل ندارن ولی بچه ۱۸۰ درجه فرق داره، حالا یه ژن مشکل دار تو خانواده بوده بالاخره

زیاد هم دیدم

نه اتفاقا شما اصلا نداریدهیچ درکی از بچه های بیش فعال، اختلال یادگیری ، هوش اجتماعی پایین نداریدوالد ...

عزیزم من سالهاست مربی کودکان هستم و از هر قشر و هر مدل کودکی دیدم ‌ . به هر حال موفق باشید

از کجا میدونی یاد ندادم😭خدا سرت نیاره فقط..پسر نوح رو مگه نشنیدین..بله من نه پیامبرم نه پسرم پسر نو ...

ینی از شاشیدن بچت داری دفاع میکنی الان؟😐😂😂

همین جور رفتار کردی ک بچت این شده دیگ

از کجا میدونی یاد ندادم😭خدا سرت نیاره فقط..پسر نوح رو مگه نشنیدین..بله من نه پیامبرم نه پسرم پسر نو ...

از یه روانشناس خوب کمک بگیر

چون ممکنه ناخواسته باعث استرس و اضطرابش بشین و اعتماد به نفسش بیاد پایین

اینجور بچه ها بزرگ هم بشن گرایششون به خلاف هم زیاد میشه

ناشکری نکنید ولی خیلی باید اگاهانه و درست باهاش برخورد کنید

خیلی سخته چون اصلا متوجه و توجیه نیستن ولی حداقل وجدانتون راحته تلاشتون رو براش کردین

نمی دونم بخدا چجوری ی عده پسر با ادب تربیت میکننبچم ۶سالشه عقلش ب اندازه بچه ۳ساله اس هیچی نمیفهمه

تآ وقتی که فکر کنی بچس بزرگ نمیشه  امروز بهش بگو تو دیگه ۶ سالت شده باید از این به بعد مثل بابا رفتار کنی باهاش مثل مردها رفتار کن سریع بزرگ میشه فقط بهش نخندید یا ایراد نگیر بهش مسئولیت بده بزار اشتباه کنه خراب کنه اما رو مخش کار کن ببین از چی خوشش میاد از همون راه وارد شو     باورت میشه پسر من ۳ سال تمام از ۷ صبح تا ۷ شب فقط گاز میداد منظورم صدای ماشینه  ببین به چی علاقه داره حتما جواب میده 

😳😳😳🥴 مشکل پیدا شد " پس پدرش هم مشکل داره وگرنه همچین حرفی نمیزد ‌؟! 😑

پدرش اصلا میگه من فقط مقصرم..خودش مدام فحشای بد میده مثلا به این و اون..هی میگم اینارو نگو توروخدا نگو...یا هرچی میشه میندازه اتاق..وقتی دو سالش بوده بچم تو خونه هی جیش میکرد خوب بچه اس دیگه...تازه داشتم از پوشک میگرفتم..باباش چنگال داغ کرد گذاشت پشتش...جاش مونده😭هرچی میگم تو مقصری میگه نه تو مقصری چون براش محبت کردی و بوسش میکنی باج میدی

خدایا شکرت🌹🌹🌹
درستولی این الگو گرفتنش اینکه یکی بگه بیا بریم بیفتیم توی چاهاینم بدو رفتهبه عواقبش فکر نکردهاین بای ...

ببین  تو خونه هم خرابکاری میکنه    پس خرابکاری و ناراحت کردن بقیه رو دوست داره  یا بهتر بگم شاید خودشو اینجوری تخلیه میکنه  حالا چیو و چه احساسی رو اینجوری میخواد تخلیه کنه  کار روانشناسه  

الان رفته  یکی شیطون تر از خودش گفته فلان کار رو کنیم  معلومه استقبال میکنه  یه کار خیلی بد جدید 

2810