2777
2789
عنوان

امروز مدیر مدرسه به پسرم گفت اخراجی از مدرسه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1407 بازدید | 124 پست

الهی عزیزم حق داری واقعا منم دلم خونه پسرم ۱۳ سالشه دستخطش در حد کلاس اول دومه اصلا اهمیت به درس و نظافت نمیده ، به حرفامون گوش نمیده خستم بخدا

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ببرش دکتر و روانشناس

شاید بیش فعاله

اگر باشه باید قرص مصرف کنه وگرنه هرچقدر بزرگتر شه بدتر میشه

اگرم نبود بهتره بری پیش روانشناس کودک ببینی باید چه رفتاری باهاش بکنی

برای قدش هم ببرش دکتر غدد

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

اخراج که نمیتونن بکنن

برای قدش تا به بلوغ نرسیده حتما ببرش دکتر غدد خیلی تاثیر گذاره دیدم که میگم ها

بعدم پسر بچه همینه دیگه شیطونه بچه تازه۷سالشه توقع داری مثل یه مرد رفتار کنه؟

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱

چرا یک ادم باید تو کیف کسی بشاشه خیلی حرکت خلاقی بود  پسر همینه اتفاقا پسرت عادیه بزرگ میشه عاقل میشه پسر عموم تو بچگی حتی برای مادرشم زیر پایی مینداخت از بس شیطون بود الان مهندسه و ۲ ماه پیش داماد شد و خیلیم با کمالاته

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

وای خدا جیش تو کیف یکی،خدا بهت صبر بده اسی باهاش حرف بزن ببرش روانشناس باید درست حسابی به وضعیت این بچه رسید اینجا کسی نمیتونه کمکت کنه

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌

اون کار اخرش 

یه طوریه

داشتم میخوندم میخواستم بگم باهاش مدارا کن

بیشتر محبت کن

با خواهرش مقایسه اش نکن

از خدا طلبکار نباش بابت فرقش با دیگران 

توکل کن بهش 

کمکت کنه عاقبت پسرت بخیر باشه

ولی برای کار اخرش

با مشاور صحبت کن

تجربه و سوادو احساسم نمیکشه راهنمایی کنم

شرمنده

پسر شما بشدت تاثیر پذیره وقتی میگی با اون بچه شیطونتر قاطی شده و جیش کردن تو کیف یکی دیگه😵‍💫

اعتماد به نفس پایینی هم داره می‌خواد با اون بچه شیطونتر دوستی کنه که تنها نباشه تو کلاس و تکیه گاه داشته باشه

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
2810