2777
2789
عنوان

حاضرید جداشید ازهمسرتون و ازایران برید مهاجرت کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 78 پست

اگه من باشم جدا میشم و همینجا جدا زندگی میکنم گاهی بچه هامم میبینم البته اگه واقعا شوهرت درس بشو نیست 

ولی اگه راه داره خوب میشه برگرد و زندگیتو بساز 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
همسرم خیانتکاره و الکلیه

اگه میتونی مثل شیرزن های پاک و نجیب و باوقار از مردا دوری کنی سرتو بندازی پایین و بی حاشیه بچه هاتو بزرگ کنی جدا شو 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

افرین از زنای قوی خوشم میاد

با عرض معذرت

این زن قوی نیست جانم، بی وجدانه

باز اگه منطقتون یاری میکرد و بچه دار نمیشدین یه چیزی

ولی بچه اوردین و در مقابلش مسئولین

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
چطور میتونن انقد با بچه ها سنگدل باشن😬

هرکی بفکر بچه ی خودشه شاید  اون بفکر بجش من بفکر بچم خانواده شوهرم بفکر بچه خودشون ... 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

بچه ای که دردش برای منه اسمش برای باباش بچه ای که موقع طلاق به پدر میرسه بدردم نمیخوره اصلا من بچه ن ...

بچه مگه واسه درده؟ که به درد بخوره یا فلان؟

عاطفه مادری روح پرورش مادرس کجا رفته عزیزم؟ 

تند میریا

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
دست بچه هات رو بگیر مهاجرت کنید برید

حضانت با پدره نمیشه بچه هارو اصلا حتی واسع سفرکوتاه  برد 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

اگه من باشم جدا میشم و همینجا جدا زندگی میکنم گاهی بچه هامم میبینم البته اگه واقعا شوهرت درس بشو نیس ...

قصدم ساختن زندگی نیست قصدم اینم نیست ک شوهرم ادم بشه  اصلا شوهرم مهم نیستتتتت  مهم بچه هامن اسایششون ارامششون ایندشون ... من قصدم ازرجوع ساختن زندگی عاشقانه باشوهرم نیست و امیدی هم ندارم و حتی دوسشم ندارم

حالا ترکیه که همچین رفتن نداره ولی بخاطر شما نرفت یا دلایل خودش؟ ببین همه جوانب رو بسنج ببین نمیتونی ...

ترکیه برای کاری ک میخواست بره خیلی خوب بودمیشرفت مالی خیلی زیاد داشت 

بخا‌طر ما نرفت اره .. و من اجازه هم ندادم اصلا گفتم حرفشم نزنه حتی و اونم تصمیمش جدی نبود  

شما مثل اینکه وابستگی نداری به بچه‌ات. تصمیم با خودته. خیلی هم تصمیم سختیه

اتفاقا وابستگی خیلی شدید دارم و خیلی وجدان درد  در مقابلشون بخاطر اینکه اینجا کسی اذیتشون نکنه میخوام برگردم ک  اگه قراره کسی دعواشون کنه اون پدرشون باشه ن بقیه 

بچه مگه واسه درده؟ که به درد بخوره یا فلان؟عاطفه مادری روح پرورش مادرس کجا رفته عزیزم؟ تند میریا

تند نمیرم برو تو دادگاه ببین وقتی یکی میگه شوهرم معتادِ

ولی حضانت رو با علم بر اعتیاد پدر به پدر واگذار میکنن 

چند نمونه مشکلات پدرو بچه نام ببرم اون دختر شمالی ،خرمدین و امثال اینا بعد از کشتنشون به دست عاطفه پدری چه اتفاقی افتاد پدر ازاد شد چون قیم بچه بود و اعدام نمیشه 

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
تند نمیرم برو تو دادگاه ببین وقتی یکی میگه شوهرم معتادِولی حضانت رو با علم بر اعتیاد پدر به پدر واگذ ...

اتفاقا من‌طقی حرف  میزنی عزیزم  

قصدم ساختن زندگی نیست قصدم اینم نیست ک شوهرم ادم بشه اصلا شوهرم مهم نیستتتتت مهم بچه هامن اسایششون ...

خب اگه جدا زندگی کنی بچه ها رو بهت نمیده؟

دوست من دوتا بچه داره جداشدن  هر هفته جاب جا میکنن بچه هارو  اینجوری بچه  بدون محبت پدر یا مادر نمیمونه 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
تند نمیرم برو تو دادگاه ببین وقتی یکی میگه شوهرم معتادِولی حضانت رو با علم بر اعتیاد پدر به پدر واگذ ...

بعد با علم به اینا بچه رو می سپری به پدر؟

اینجا موضوع بچه دار شدن نیست از بچه به دنیا اومده گذشتنه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
2810