2777
2789

هر مامانی بعد شنیدن صدای قلب و خیالش راحت شدن طبیعتا ذهنش مشغول این هم میشه که نی نیش چیه

من تغییراتم بگم شماها حدس بزنید

۱.حالت تهوع از اول صبح تا شب

۲.علاقه به آش رشته و کشک و گرمه دوغ

و به ندرت چیزهای شیرین

۳.از غذاها کلاااا متنفر مخصوصا از کباب

۴.ضربان قلب در۸هفته و یک روز:۱۶۸

۵.عدد بتا در هفته۶ => ۳۷۴۰

۶.سردرد ندارم

۷.به شدت به بوها حساسم

حالا همه نظر بدند نی نی چیه❓🤔😅

پروردگار بی نهایت زیبا و قدرتمند و حکیمم:من از آن روز که در بند توأم..آزادم💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جواب هوش مصنوعی

علائمی که توصیف کردید، مانند حالت تهوع صبحگاهی، علاقه به غذاهای خاص، تغییر در طعم‌ها و حساسیت به بوها، معمولاً در دوران بارداری رایج هستند. همچنین، ضربان قلب جنین نیز به شما اطلاعاتی می‌دهد.

برخی افراد بر این باورند که ضربان قلب بالای 140 در دقیقه می‌تواند نشانه‌ای از دختر بودن جنین باشد، و علائم خاصی که اشاره کردید مانند حساسیت به بوها و علاقه به غذاهای شور و ترش نیز ممکن است نشان‌دهنده همین موضوع باشند.

البته، این موارد تنها حدس و گمان‌های غیرعلمی هستند و روش‌های قطعی‌تر برای تعیین جنسیت جنین شامل سونوگرافی و تست‌های ژنتیکی می‌باشد.

مهم‌ترین چیز سلامتی شما و نوزادتان است. امیدوارم که همه چیز به خوبی پیش برود! 🌸💙

آیا به شما کمک دیگری لازم است؟

از هوش مصنوعی بپرس

اینجا نی نی سایته

پس برای اینها بهتره بریم دکتر

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

یه حسی میگه دخمل 😁

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩
اینجا نی نی سایتهپس برای اینها بهتره بریم دکتر

نه

بهتره حدس بزنیم و حال و هوامونو عوض کنیم

بجای حرفای بی ربط که دیگران میزنند

پروردگار بی نهایت زیبا و قدرتمند و حکیمم:من از آن روز که در بند توأم..آزادم💚

مرد حسابی هوش مصنوعی ام علم غیب که ندارم😜😂🤣

ی راهنمایی میخام البته تو خصوصی 

اسی محترم وقتی میخای عکس بزاری همون دفعه اول بزار ما نه وقت داریم نه حوصله سریع میریم تاپیک بعدی نظرات کمی میگیری ما اگه حوصلع داشتیم اینجا چیکار میکردیم😒😒

2810