2777
2789
عنوان

حاضرید جداشید ازهمسرتون و ازایران برید مهاجرت کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 82 پست
شاید شوهرت اینارو فرستاده امتحانت کنه شناختی حالا کی بود

نه اصن نزاشتم بگه کی بود بلاکش کردم  ن شوهرم اصلا همچین اخلاقی نداره اصلااااااا 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوبی نارسیس جون من ثانیه ای بچه هامو ول نمیکنم هرگز حالا کلا خودمم شخصیت خیلی وابسته و ضعیفی دارم ...

سلام عزیزم.فدات بشم.شما خوبی؟

ببخش انرژی منفی دادم تو تاپیکت. یه لحظه کنترلمو از دست دادم. شما که فرشته ای نازنینم. اگه نبودی اینقدر وسط بابا و مامان و شوهر و... اذیت نمی شدی

شاید خوده شوهرت بود داره امتحانت می‌کنه.

فک نکنم ولی غیرممکنم نیست کاش کلا ازش نمیپرسدم شما 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

سلام عزیزم.فدات بشم.شما خوبی؟ببخش انرژی منفی دادم تو تاپیکت. یه لحظه کنترلمو از دست دادم. شما که فرش ...

عزیزمی 

خوبی نارسیس جون من ثانیه ای بچه هامو ول نمیکنم هرگز حالا کلا خودمم شخصیت خیلی وابسته و ضعیفی دارم ...

هعی نمی دونم چی بگم . کارما پس چی میشه؟ شانس دخیله یعنی؟ که جاریت خوشه ؟ آخه چطوری شوهرش هم کوچیکتره هم خوشگلتره هم خیانتکار نیس هم.... ؟ عاشق چیه جاریت شده؟ جاریت چطوری بدون خیال راحتی از بچش می تونه اصلا خوشبخت باشه ؟