2777
2789
عنوان

حاضرید جداشید ازهمسرتون و ازایران برید مهاجرت کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 69 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه درحال جدا شدن هستی خب منطقی به نظر میرسه 

ولی درغیر این صورت من اصلا اینکارو نمیکردم چون همسرم موقعیتش پیش اومد و نرفت

بازم کامل فکراتو کن

ببین همین بابات که پیشنهاد میده پولشم میده؟ 

یا فقط با صلوات میفرستت فرودگاه 

ارزش داره بخاطرش بچه هاتو ول کنی

واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حاضری بچه هاتو بزاری و بری ؟؟؟؟

حالا گیریم اینجا همچین نظراتی بخونی 

زندگی شما مال شماس

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حاضری بچه هاتو بزاری و بری ؟؟؟؟

بچه ای که دردش برای منه اسمش برای باباش 

بچه ای که موقع طلاق به پدر میرسه 

بدردم نمیخوره 

اصلا من بچه نمیخواستم به زور همسرم یدونه آوردم و قرار شد همین یدونه بمونه 

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
اگه درحال جدا شدن هستی خب منطقی به نظر میرسه ولی درغیر این صورت من اصلا اینکارو نمیکردم چون همسرم مو ...

واسه شوهرم موقعیت شغلی خیلی خوب پیش اومد ترکیه  به طور موقت   نرفت 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

همسرم خیانتکاره و الکلیه

ببخشید بچه هات چه گناهی دارن؟چون پدر بدی دارن.از داشتن مادر هم باید محروم شن....شما مسئولی در قبالشون...اگه تصمیم به طلاق داری.بچه هاتو تنها نزار

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
ن تاپیکای دیگم و بخونی مشکلاتم زیاده

به جات بودم قبول نمیکردم چون بچه اوردم و مسئولیتشو باید بپذیرم 

اینجورم که بوش میاد پدرت جدی نیست حرفاش میخواد یه چیزی گفته باشه

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
پدرت نمیدونه چی داره میگه. بچه‌هاتو ول کنی بری؟؟؟؟احتمال رفتی خونش سختش شده که هر روز به قول خودت یه ...

ن من گفتم بزاربرگردم سر خونه و بچه هام اذیتن گناه دارن اینجا هرکی هرچی میرسه بم میگه توسری خورشدم تحمل مادرم سخته گفت اگه میخوای پیش مانباشی جداشی بچه هاتوبده بره میفرستم ازایران بری 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

عزیزم منم با شوهرم یه سری مشکلات داشتم و دوستام میگفتند ما جای تو بودیم جدا میشدیم و مهاجرت میکردم و شرایطشم داشتم ولی موندم چون باید وظیفه ی مادریمو انجام میدادم چون در قبال این بچه ها مسئول بودم و تمام سعیم اینه که زندگیشونو بسازم هرچند میدونم وقتی بزرگ شن شاید قدر دان هم نباشند ولی مهم نیست همین که من از دور شاهد خوشبختیشون باشم برام کافیه

واسه شوهرم موقعیت شغلی خیلی خوب پیش اومد ترکیه به طور موقت نرفت

حالا ترکیه که همچین رفتن نداره ولی بخاطر شما نرفت یا دلایل خودش؟ 

ببین همه جوانب رو بسنج ببین نمیتونی پیش بچه هات و شوهرت زندگی کنی

ببین میتونی بچه هاتم با خودت ببری 

بعد تصمیم بگیر

2810