2777
2789

فردا شاید شاید شایدددد کراشم رو تو کلاس ببینم باز هم هیچی معلوم نیست چیکار کنممم شبیهه دافی ها شم میترسم به خودم برسمم ببینم طرف نیومد اونوقته که کلاس رو سرم خراب میشهه میخوام یه تیپ خفن بزنم برم ولی بازم میگم طرف نیاد چییی چون جلسه قبل با استادمون صحبت کرد گفت دیگه نمیخواد بیاد منم موندم ارایش کنم و تیپ بزنم و عطر ببرم و موهامو اتو کنم یا نههه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همیشه برای خودت آراسته کن 

کاربر آقا، نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می‌کنیم ولی او سالهاست خدایی میکند💛 داستان تو هنوز تموم نشده! تو خواهی خندیددر جایی که قبلا گریه کرده بودی.             بخاطر نت شبانه بیدار میمونی بعد میایی استوری میزاری :'فکرش نمیزاره بخوابم'  مخابرات بزنه تو کمرت دروغگو 😒 هزینه هام واگعی و در آمدم کیکه😢   تو واقعاً فکر کردی قلبمو شکستی؟ قلب من گلس داره بیچاره🤪 از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی :گفتش دو روز امریکا درس میدم .؛ یه روزم انگلیس درس میدم ،چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂        قطعا همه ایرانیا وقتی شامپو میزنن شیر آب رو نمیبندن و یه جاییشون رو میذارن زیر دوش که آب هدر نره😂😂طرف همیشه با دخترا حرف میزنه بعد میگه:من اجتماعی ام..😑تو جغرافیایی بدبخت😐همه جا شعبه داریبستن
چ ربطی داره؟؟تو حتما باید برای اون خفن بشی؟خب کلن خفن باش همیشه😐

اره باید همیشه برا اون به خودم برسمم چون من کل هفته دانشگاهم هر روز هر روز نمیتونم شبیهه دافا خودمو در بیارم برم دانشگاه که حوصله کو اخه

بنظرم زیاد آرایش نکن کلا ارایش زیاد جلف شده دیگه

نه نههه اصلا و ابددااا ارایش غلیط نمیکنم چون اصلااا بهم نمیاد من از این دسته از ادماییم که حتی رژ هم یکم پر رنگ شه اصلا بهم نمیاد برا همین لیپ گلاس میزنم

میکاپ کن اگه میخای شایدم اومد

اگه نیاد چییییییییییییی بخدا اینقدر استرس دارم کل تنم میلرزهه اول میخواستم یه ارایش ملایم کنمم دوستم میگه وسایل ارایشت رو بیار اگه دیدی اومدد برو تمدید کن

هر روز دانشگاه میرمم همیشه هم دوش و مسواک و موهای صاف شده ولی هر روز ارایش نمیکنمم فقط هفته ای دو با ...

آفرین احسنت 

کاربر آقا، نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می‌کنیم ولی او سالهاست خدایی میکند💛 داستان تو هنوز تموم نشده! تو خواهی خندیددر جایی که قبلا گریه کرده بودی.             بخاطر نت شبانه بیدار میمونی بعد میایی استوری میزاری :'فکرش نمیزاره بخوابم'  مخابرات بزنه تو کمرت دروغگو 😒 هزینه هام واگعی و در آمدم کیکه😢   تو واقعاً فکر کردی قلبمو شکستی؟ قلب من گلس داره بیچاره🤪 از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی :گفتش دو روز امریکا درس میدم .؛ یه روزم انگلیس درس میدم ،چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂        قطعا همه ایرانیا وقتی شامپو میزنن شیر آب رو نمیبندن و یه جاییشون رو میذارن زیر دوش که آب هدر نره😂😂طرف همیشه با دخترا حرف میزنه بعد میگه:من اجتماعی ام..😑تو جغرافیایی بدبخت😐همه جا شعبه داریبستن
اگه نیاد چییییییییییییی بخدا اینقدر استرس دارم کل تنم میلرزهه اول میخواستم یه ارایش ملایم کنمم دوستم ...

فکر خوبیه 

2810