2777
2789
عنوان

توی ی رابطه ی یک و نیم سالم اما ب ازدواج ختم نمیشه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 46713 بازدید | 848 پست
اره عزیزم میفهمم چیمیگی همینطوره . ن من ک باهاش رابطه ج ندارم ماهی ی بار مثلا اونم ب خاست خدم خودش چ ...

اگه میخوای یه مدت بهش مهلت بدی ازت خواهش می کنم  رابطه جنسی نداشته باش !! به خدا قسم حیف دخترایی مثل تو  که اینجوری راحت خودشون رو تو روابط اینجوری میندازن😔

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
ینی زنا میکنی؟ ببین من زنا کردم خدا نابودم کرده انواع مریضیا بهم داده من توبه کردم ولی چ فایده تاوان ...

وقتی طرفتو بشناسی هیچی نمیشه

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه میخوای یه مدت بهش مهلت بدی ازت خواهش می کنم رابطه جنسی نداشته باش !! به خدا قسم حیف دخترایی مثل ...

نیاز داشته خب 

۲۲ سالشه

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

بابت کاری که کردی خودت میدونی و خداوند لطفا توبه کن و برگرد به زندگی راه خدا رو برو که برات معجزه کنه، اکثرا مشکلات ما فراموشی خداست 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

خب سنش هم کم نیسازش بپرس چه شرایطی میخوایی جور شهبعدشم اگه قصدش ازدواج نیس ولی تو میخوایی ازدواج کنی ...

برای منم خاستگاری نیومده اون میگه ی ماشین خوب بخرم و خونه هم اکی بشه ک بابات موافقت کنه

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

چقد نازیعکس اونم میذاری

اره میزارم ولی فک کنم الان افین همتون

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

چثد سخت بعد چند وقت به خودت اومدی ؟

اون منو میخواست بعد هفت سال فهمیدم به هم نمی‌خوریم 

البته آدم موفقیه  هم تحصیل کرده و هم درآمد بالا داره ولی خب از لحاظ هایی احساس کردم در شأن من نیست و البته کات کردم کلی نفرینم کرد الآنم زندگیم جالب نیست

عکس دوست پسرتم بذار

اف شدین کی بزارم

درست میگفتن واقعا خوشگلی چون خطا داشتی قرار نیست تا اخر عمر تاوان بدی اگر تا عید حرکتی نکرد جدا شو

باشه منم همین کارو میکنم مرسی عزیزم ولی بنظر کاملا معمولیم

حس خوبی ندارم بهشون و حس میکنم دارن بازیتون میدن

مرسی عزیزم کاش بودین عکسشو میزاشتم و اسکرین پیام هاش

رابطه در چه حد ؟؟؟؟کامل ؟؟

بله کامل

نیاز داشته خب ۲۲ سالشه

نیازو باید از راه درستش برطرف کرد!!! اگرم شرایطش نبود باید کنترلش کرد! من نمیدونم این چه جمله ایه که الان دخترا از ۱۷-۱۸ سالگی هی میگن و خودشون رو توجیه می کنن!! توی همین سایت پره از کاربرایی که میان تاپیک میزنن یا تو بقیه تاپیکا پست میذارن که  دوست پسره گداشته و رفته و اینا موندن با کلی آسیب روحی روانی!! الان یعنی یکی تا ۳۰ سالگی شرایط ازدواجش مهیا نشد باید بره با دوست پسرش رابطه برقرار کنه؟؟

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
نمیدونم من که موندم والا ولی بنطرم حتی به اون قولش هم اعتمادی نکن

خب بنظر شما چیکار کنم همین الان تمومش کنم)

2810