2777
2789

چندسال پیش پلی کیستیک بودم یکسال پیشم رفتم برا چکاپ سنگ کلیه دکتر سونو گفت یه کیست ساده هم داری تخمدانت میخاستم بدونم آیا همونه؟

در من تیمارستانی قصد شورش دارد

نه عزیزم یکی نیست پلی کیستیک تنبلی تخمدان که دور تخمدان کیست های ریز ،کیست ساده هم خیلیا می زنن که با قرص ضدبارداری رفع میشه حواست باشه این کیستای ساده بزرگ میشن واگر ورزش سنگین بکنی یا موقع نزدیکی احتمال داره بترکن اگر متوجه کیست شدی سریع دارو بخور رفع شه

واین که من هم کیست ساده داشتم هم تنبلی تخمدان ،قرصای ضدبارداری اگه بخوری از هردوتاش جلوگیری می کنه والان قصدبارداری دارم متفورمین وای پی ۶که مصرف می کنم اصلا کیست نمیزنم ورزشم می کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واین که من هم کیست ساده داشتم هم تنبلی تخمدان ،قرصای ضدبارداری اگه بخوری از هردوتاش جلوگیری می کنه و ...

متفورمین چند میخوری روزی چنتا

واین که من هم کیست ساده داشتم هم تنبلی تخمدان ،قرصای ضدبارداری اگه بخوری از هردوتاش جلوگیری می کنه و ...

ضدبارداری از قرص سیپروترون بخورم حله؟

ضدبارداری از قرص سیپروترون بخورم حله؟

من پنج سال سیپروترون کامپاند می خوردم برای من عالی بود جوشای صورتمو رفع کرد پرمویی همه اینارو کم کرد،کلا هورمونارو تنظیم می کنه عالیه ،بستگی داره بهت این قرص بسازه یانه،هروقتم کیست زدم اینو می خپرم رفع میشه

ولی الان چون اقدام به بارداریم سیپروترونو قطع کردم روز دوتا متفورمین با دوفاستون وای پی شش می خورم چ ...

من قبلش یبار ال دی خوردم کلا بهم ریخت هورمون هارو رفتم دکتر این قرص پیشگیری رو داد با متفورمین من ترسیدم قصدم بیفته متفورمین نخوردم الان هم قصد بارداری دارم البته بعد عید 

متفورمین چند میخورین 

مشکلت کلا چیه نامنظمی پریودی داری ،متفورمین عالیه من روز دوتا می خورم ظهرو شب پونصدشو،در ضمن خارجیش خوبه ایرانیش بده،باشگاه میرم حتما،حذف قندو شیرینی،فست فود،کم شدن وزن ،اینا تاثیر گذار ،اگه پریودت نامرتب دوفامدم قرص خوبی،باید بری دکتر مشکلتو بگی ولی معمولا داروهاش همین

مشکلت کلا چیه نامنظمی پریودی داری ،متفورمین عالیه من روز دوتا می خورم ظهرو شب پونصدشو،در ضمن خارجیش ...

نه چون دارو جلوگیری میخورم منظم هست پریودی مشکلم همین کیست ساده و تنبلی تخمدان هست وزنم زیاد نیست لاغرم نیستم ۷ پیش رفتم دکتر دکتر خودش تعجب کرد وزنم همونه لاغرترم شدم