2777
2789
عنوان

توی ی رابطه ی یک و نیم سالم اما ب ازدواج ختم نمیشه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 70468 بازدید | 1039 پست

چرا من فک می کرذم سن این کاربر زیاده بچه ام داره

ی جا نمی دونم اشتباهی دیدم حرف از مادرشوهر اینا زده بود

در کل بمون باهاش سنی نداری ک حالا تا یکسال هم می تونی صبر کنی تو ک تا اینجا باهاش بودی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی اگه خوبیاش زیاده و می دونی تهش باهات ازدواج می کنه بمون الکی هم نگو خواستگار دارم و فلان فقط بگو بیاد تکلیف روشن کنه مثلا تا آخر سال 

وقتی باهاش رابطه داشتی دیگه دنبال دوخت و دوز نباش 

اگه در کل سالم و اهل مواد اینا نیست با همین بمون فردا با کسی دیگه هم باشی باید بهش بگی گذشتتو چون اجباری نبوده رابطتت  

مردو باید تشنه نگه داری تو دوستی حتی نامزدی تاوقتی تشنته حرف حرف توعه ولی کافیه امتحانت کنه و به دلش نشینه یا تنوع پسند باشه یا خیلیارو امتحان کرده و توهم باب میلش نبودی یسره دنبال بهانس تابره 

درنتیجه میره دختری میگیره که آفتاب ندیده انقدر دیدم از این ادما دورم همشونم مث همن

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
چیکار کنم یکدفعه ای بیام بیرون ؟ الان بهش پیام بدم بگم دیگه نمیخام باهم باشیم؟

بگو من توی رابطه ای که توش تکلیفم مشخص نشه نمیمونم

اجباریم به خاستگاری و جلو اومدن کسی ندارم به اندازه کافی خاستگار دارم

انقد زنا رو عادی جلوه ندین. تاوان سخت داره

شوهر من مچش گرفتم گروهی تو یه خونه رابطه داشتن بعد که دعوامون شد خانوادش اومدن خیلی عادی جلوه دادن که طلاق به همین راحتیا نیست چرا رفتی مهر و نفقر اجرا گزاشتی چرا پسرمو بیرون کردی اصلا اشتباه فکر کردی پسر ما اینکاره نیست یعنی بهرکی گفتم گفتن همه همینن خودتو بچه هات اواره نکن

نیازو باید از راه درستش برطرف کرد!!! اگرم شرایطش نبود باید کنترلش کرد! من نمیدونم این چه جمله ایه که ...

چ حرف قشنگی زدی بخدا نیارو ب مشت بزنی روش کنترل میشه مگه آدم شب و روز باید ب نیازش فکر کنه اتفاقا بجا خونده بودم زنا خیلی راحت میتونن کنترل کنند ، همین حرفا همرو از راه بدر کرده پدر مادرا رو هم عاصی

چیکار کنم یکدفعه ای بیام بیرون ؟ الان بهش پیام بدم بگم دیگه نمیخام باهم باشیم؟

اصلا چیزی نگی بهش من میشناسم اینارو احتمالا ازت عکس و فیلمم داره تا نگهت داره هروقت خودش خواست ولت کنه خطتو بسوزون به هیچ وجه دیگه نبینش خیلی چیزا ازینا برمیاد الان مثل گرگه فرار کن ازش 

بهم گفت دوست دارم باهم باشیم گفت واسه تولدت آیفون میخرم ینی دروغ گفته؟ گف ک اگه ی درصد بهم نرسیدیم ب ...

😵‍💫😵‍💫😵‍💫😨🫨چقده توساده ای چندسالته انقد راحت گول میخوری..مرد سن بالا میاد دختر بچه میگیره اخه🙁

2810