2777
2789
عنوان

توی ی رابطه ی یک و نیم سالم اما ب ازدواج ختم نمیشه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 39722 بازدید | 793 پست

دوست عزیز یه مقداری از کامنت ها رو خوندم البته فرصت نکردم همه رو بخونم، با توجه به شرایطی که برات پیش اومده اگر دوست پسرت رو تحت فشار بذاری و مداوم بگی بیا خواستگاریم مطمئن باش قبل اینکه شما اون رو بذاری کنار، اون با شما کات می‌کنه... شما بکارتت رو از دست دادی اگر واقعا دوستش داری و شرایط هم رو برای ازدواج پذیرفتنین... جدی و قاطعانه و فقط یکبار باهاش صحبت کن و بهش بگو که قصدت ازدواج هست و یک بازه زمانی مشخص رو تعیین کن و ازش قول بگیر و توی این بازه زمانی اصلا بهش فشار نیار و سعی کن توی این مدت حس خوبی رو توی رابطتون ایجاد کنی و انرژی های منفی رو دور کنی و خدا کمک کنه و این آقا بیاد خواستگاریت... ناامید نشو اگر تلاش کنی و قسمتت باشه و خدا بخواد اوکی میشه

وااای تاپیکتو خوندم دختر خوب چرا انقدر خودتو نابود میکنی همه ک میگفتن دختر خوشگلی هسی چ مشکلی داشتی ...

یکمی مشکلات خانوادگی عزیزم

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این بگیر نیست قطعا دختر بازه تا سن ۳۵ زن نگرفته از حالاسم نمیگیره

شانس منه

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

عزیزمن بهش وقت بده تاقبل عید نهایتش.نیومد خداحافظی کن .درست شرابط سختی داشتی اما شما فقط به خاطرکمبو ...

اخه سرمایشو از دست داده ماشین خوب داشت و سرمایه زیاد اما از دستش داد منم بقول شما تا عید فقط صبر میکنم چون دارم اذیت میشم

عزیزم دوختن الکیه حالا هی تکرار کن

دوستم دوخت و شب عروس خون داشت  منظور دوختن نیست ی چنتا بخیه هست

اخه سرمایشو از دست داده ماشین خوب داشت و سرمایه زیاد اما از دستش داد منم بقول شما تا عید فقط صبر میک ...

تا عیدم حتمن مخای بهش بدی😆

برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی🙏🏻🥺❤     ( کاربری دست دو نفره 😇✨🍃) 

دوستم دوخت و شب عروس خون داشت منظور دوختن نیست ی چنتا بخیه هست

نمیشه آخه چرا حرف غیر منطقی میزنی کجارو به کجا بخیه بزنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی از دخترا اینجوری ازدواج کردن من توی بیمارستان بخش اتاق عمل زنان کار میکنم دوختن پرده یه حرف الک ...

ی خانمی همینجا بود گفت من قبل ازدواج رابطه داشتم و ب شوهرم گفتم اونم قبول کرد ولی میگه بعد ازدواج همش تو دعوا این مورد و تو سرم میزنه با اینکه بچه دارن و سابقه زندگیشونم کم نیست خب من برم ب اون مرد بگم اونم همین کارو باهام میکنه

پسره خیلی آشغال و شارلاتانه

😔😔

رابطه چگونگیش مهم ببین تونستی جلبش کنی

خب من از دلش خبر ندارم ولی خب هوامو داره حساسه 

چرا خودتو گووول میزنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خب من تا عید بهش فرصت میدم بنظرتون خوبه؟

ولی واقعا اسیبی که روح میبینه بدتر از خود بکارتهکاش هیچ وقت اعتماد نکنیم زود

دقیقا من بیشتر روحی آسیب دیدم تا جسمی

چقدر ساده ای عزیزمشوهر ک میشن تعهد میدن کل دوتاخانواده خبر دارن ،،باززز بعصیاشون زیر حرفاشون میزننا ...

اره واقعن اشتباه کردم دارم تاوان میدم

به این قولا اعتماد نکن

حداقل تا عید بهش فرصت بدم

2810