2777
2789
عنوان

توی ی رابطه ی یک و نیم سالم اما ب ازدواج ختم نمیشه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 32103 بازدید | 734 پست

ازدواج که درمان افسردگی نیست! بدتر وقتی تو یه شرایط ناجور ازدواج کنی تازه افسردگیت شدیدتر هم میشه

با ۱۴ سال اختلاف سن و وجود رابطه، اگر قصدش ازدواج بود قطعا قبل از اینکه بگی میومد. سنشم سن ازدواجه ولی قصدش ازدواج با شما نیست. ببخشید چطور شرایط رابطه جنسی داره، شرایط لزدواج نداره؟ خب این معلوم نیست به نظرت چی تو سرشه؟

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین پرده یه چیزی شبیه یه راسته گوشت فوق العاده نازک و صافه حالا ممکنه روش چند تا حفره باشه . 1 چیز ...

والا من که میگم بدون بکارتم میشه ازدواج کرد اگر خانواده پسره سنتی نباشن و نبرن دکتر پسره از کجا میخواد بفهمه اگ کادردرمان نباش؟؟؟؟؟میخواد بگه نگاه کنم؟؟؟؟

اصن مگه همه خونریزی دارن ،بخدا من یکیو میشناختم کلی دوست پسر داشت اخرم ازدواج کرد میگفت قبل رابطه رفتم دستشویی،سوزن انسولین زدم یکم خون اومد مالیدم به داخل بدنم ،

بعد رابطه یکم خونی شده بود باور کرد 

الان ۲تا پسر دازه

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........
والا من که میگم بدون بکارتم میشه ازدواج کرد اگر خانواده پسره سنتی نباشن و نبرن دکتر پسره از کجا میخو ...

آره عزیزم چرا نشه الان نصف دخترا همنیجوری ازدواج کردن. این دلیلی نمیشه که تا ابد بخوای به کسی که لاشیه باج بدی. پسرا هم میدونن دخترا اکثرا رابطه داشتن ولی این خیلی سادگی کرده باج داده که بیاد بگیرتش . خودتو تحقیر کرده.

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره عزیزم چرا نشه الان نصف دخترا همنیجوری ازدواج کردن. این دلیلی نمیشه که تا ابد بخوای به کسی که لاش ...

اره بابا 

،این دختره من میگم اصن با همه بود 

،الان یه زندگییییی دارع 

گفت دیگه توبه کردم تموم شد،

یکی از دوستام بود کلا جمع کردن رفتن شمال زندگی کردن 

یه خواستگار همونجا اومد ،

تموم شد رفت🚶🚶🚶وگرنه تو محل ما همه میشناختنش،

الان ۲تا بچه داره 

تیچر زبان شده 

ماشین داره 

کلا بنظرم اصن اینم این کارو کنه

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........

من دیه حالم بهم میخوره از هرچی رله دوص پصره توهم وقتت برا این نذار بگیر بود همون اولش میگرفتت بهونه میاره الکی 

برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی🙏🏻🥺❤     ( کاربری دست دو نفره 😇✨🍃) 

اره عزیزم میفهمم چیمیگی همینطوره . ن من ک باهاش رابطه ج ندارم ماهی ی بار مثلا اونم ب خاست خدم خودش چ ...

ینی زنا میکنی؟ 

ببین من زنا کردم خدا نابودم کرده انواع مریضیا بهم داده من توبه کردم ولی چ فایده تاوان میدم اونم مث چی تورو خدا زنا نکن...  ول کن این رابطه حرومو... 

برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی🙏🏻🥺❤     ( کاربری دست دو نفره 😇✨🍃) 

2810