یک سال و نیمه توی رابطم اما هر بار بهش گفتم نمیای خاستگاریم میگه بزار شرایطم اکی بشه نمیدونم چیکار کنم افسرده شدم از طرفی خابگاه شهر دیگم و دانشجوعه پیرام اصلا تحمل این شهرو ندارم همش غربت و دلتنگی دچار افسردگی شدم نمیدونم چیکار کنم و کدوم راه درسته
لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
آخه میخاس عید بیاد بعد من ی دعوایی راه انداختم گف اگه قرار باشه همش دعوام کنی ک نمیشه باهم زندگی کنی ...
حس خوبی ندارم بهشون و حس میکنم دارن بازیتون میدن
ارمنی ها ارمنستانی نیستند لطفا انقدر نپرسید😄براتون بهترین هارو از خداوند طلب میکنم . لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه