2777
2789
عنوان

شوهرم برام گوشی خریده

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 94 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا موقع نامزدی خرید گفت باهام حرف میزنیم ولی بعدش یهو یه مدت میگرفت ازم. نمیداد میگفت مال منه ازاین ...

ظرفیت نداری واقعأ البته مردهای دیگه هم فرشته نیستند ولی سر یه گوشی اینکارو کنه درآینده باز این اخلاق هاشو بروز میده واذیت کننده ست

لایک نکنید لطفأ 

ببین عزیزم سعی کن گوشی رو به خودش پس بدی و بگی من گوشی رو نمی‌خوام تو که توی خونه پدرت گوشی نداشتی ...

بهش دادم چون عروسی کردم  بچه دارم موقع نیاز مجبورم بردارم بهش زنگ بزنم

چرا موقع نامزدی خرید گفت باهام حرف میزنیم ولی بعدش یهو یه مدت میگرفت ازم. نمیداد میگفت مال منه ازاین ...

خب وظیفشه.چقدر بی منطق‌.اطراف ما دختر گوشی هم داشته باشه برای یه مناسبتش مثل یلدایی یا قربانی ، گوشی مدل بالا میگیرن.چه کسی که داره چه کسیکه نداره.چون الان گوشی از النگو با صرفه تره برای کادو.عزیزم با ملایمت سعی کن بفهمه فهم داشته باشه که وظیفشه در موقع نیاز کلیه شم بهت بده.

هر لحظه خدا را شکر💙
موفع خواستگاری چون سنتی بود مامانم گفت براش نخریدم والا نمیدونم چرا نمیخریدن

چند سالته؟

اين حرف مگه لازم بود توو مراسم خواستگاري 

يعني بعضي خانواده ها با نفهميشون ميرينن تو زندگي ي دختر 

عصبي شدم 😔

2810