2777
2789

یکم راه هست بین خونه ما و اونا و مامانم هم اینجا نیس ، شب کاری شوهرم به نظرتون برم خونه داداشم یا بمونم خونم ...

مشکلی ندارم فقط از ترس نمیتونم بخوابم ‌ و باید بیدار باشم 

چکار کنم به نظرتون 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خونه خودت بخواب .یه لامپو روشن بذار که تو تاریکی نترسی.قرآن بذار بالا سرت...تو بارداری بخوای بری خونه داداشت ممکنه اونام کم کم مودب شن بعد حرف و حدیث و دلخوری پیش بیاد

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
مجرد نیس متاهله

به ترست غلبه کن و مزاحم داداشت نشو 

چون یه دو روز نیست

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
خودش اصرار داره برم خونش

شاید زنش نخواد جدای اینا 9 ماه بارداری طول میکشه . قشنگ نیست این ور اون ور آویزون باشی میخوای مادر بشیا ترس چیه

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بستگی داره زن داداشت چقدر دوست داره بری اونجا. من خودم اگه خواهرشوهرم باردار باشه اصلا خودم بهش میگم ...

زن خوبیه بنده خدا خودش همش اصرار داره میگه بیا اینجا 

شاید زنش نخواد جدای اینا 9 ماه بارداری طول میکشه . قشنگ نیست این ور اون ور آویزون باشی میخوای مادر ب ...

اتفاقا زنش همش زنگ میزنه میگه بهم بیا اینجا چرا تنها میمونی 

2810