2777
2789
عنوان

شوهرم برام گوشی خریده

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 94 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من فقط از اونایی متنفرم که با وجود همچین مردهایی تو جامعه همش شعار میدن که زن نباید از لحاظ مالی بالاتر از شوهرش باشه وگرنه هار میشه زن فقط باید خانه داری کنه خب پس آقایان محترم تحویل بگیرید

اگه میگین زن فقط باید خانه دار باشه یا از شوهرش پایین تر باشه و به قولی محتاج شوهرش باشه که اون مثلا غرور مردانه نشکنه پس چرا به خاطر نشکستن یه غرور مضخرف همیشه زن باید له بشه پودر بشه بسوزه و نابود بشه زیر بار این همه منتهای بیجایی که میزارن بعضی مردها اگه گفته شده غرور مرد نباید شکسته بشه پیامبرمان ص هم گفتن که زن مثل شیشه هست 

خب این یعنی شکننده تر از غرور یک مرده گفته شده که زن مثل گُله پس یعنی زود پژمرده میشه و به مراقبت و توجه نیاز داره پس چرا هیچ کس به اینا فکر نمیکنه؟

درسته بعضی زنا هار میشن ولی تکلیف اون زنهای مظلومی که واقعا به یه شغل نیاز دارن چی باید تا آخر عمرشون با یه مرد پرروی بی ادب زندگی بکنن که همیشه خورد بشن و زندگی جهنمی داشته باشن؟

زندان دوجوره یکیش زندان رفتن فیزیکی هست که روح آدم زندانی نیست و آزاده اما زندان روح واقعا وحشتناکه زنانی که همیشه شوهرشون منت میذاره روحشون زندانی میشه و همینطور مردایی که همسر بدی دارن ولی باز مردها تو کار کردن آزادی بیشتری دارن 

شوهر من هم دقیقا عین شوهر استارتر هرچی میخره میگه مال خودمه و با کمال پررویی میگه که تو وخانوادت گدا گشنه بودین من تو رو از دست بابات نجات دادم و همیشه منت میزاره سرم هرچی بخره بااید سرم منت بزاره منم دیشب یه گوشواره فقط خریده بود پس دادم به خودش من گدا و گشنه نیستم حتی به گدا هم نباید منت گذاشت همینا میرن مکه و کربلا و اسم هرچی مسلمونه خراب کردن قرآن و اسلام رو بدنام کردن 

استارتر جان شما هم ناراحت نباش نمیدونم باید چی چکار کرد چون خودم هم همین مشکل رو دارم و من صبر رو انتخاب کردم خدا بی منت رحمتش رو به پای آدم میریزه و من همیشه از اون کمک میخوام.

ای کاش شما قبل ازدواج از لحاظ علمی یا کاری سطح خودتونو بالا میبردید بعد ازدواج میکردید. الانم چیزی نشده. پرت کن سمتش بگو نیاز به صدقت ندارم گدا. خودم برای خودم میخرم