2777
2789
عنوان

شوهرم برام گوشی خریده

| مشاهده متن کامل بحث + 953 بازدید | 94 پست

ببین عزیزم سعی  کن گوشی رو به خودش پس بدی و بگی من گوشی رو نمی‌خوام تو که توی خونه پدرت گوشی نداشتی خب الانم نداشته باش تو به این شرایط عادت داری این خیلی بهتر از اینه که یه گوشی با منت داشته باشی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس بده گوشی رو بهش عزت نفس داشته باش ... بذار بفهمه کارش چقد زشته ...هرچی اصرار کرد دیگه نگیرش ازش ...بی گوشی باشی بهتر از منت گذاشتن 

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

منم دوران عقد شوهرم گوشی برام خرید اما اگه اینکارو میکرد بهش پس میدادم خب اگه برای شما نیست بگو نمیخوامش

عزت نفس داشته باش

از الان هر طور کوتاه بیای عادتش میدی

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️

یا خدااا من جان بودم پرت میکردم سمتش😒😒😒

به همون گوشی ساده و لپ لپ خونه پدری اکتفا کن عزیزم ولی زیر بار منت و خاری نروووو 

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

چرا بابات برات گوشي نميخريد اخه ؟لاأقل ب نامزدت ميگفتي گوشي داشتي افتاده شكسته چي بگم عزيزم متأسف شد ...

موفع خواستگاری چون سنتی بود  مامانم گفت  براش نخریدم 

والا نمیدونم چرا نمیخریدن 

2810