2777
2789
عنوان

برادرشوهرم پدرشوهرمو تهدید کرده جاریم هم جر میخوره از حسادت ما

| مشاهده متن کامل بحث + 1308 بازدید | 86 پست
اگر مغازه مال پدرشوهرته حق داره یعنی پدرشوهرت مغازه ای که مال جفت پسراشه رو فقط میده به شوهر شما؟

نه پدرشوهرم قبلا مغازه و ماشین و همه چی به برادرشوهرم داده الان ک فقط میخواد به ما یه مغازده بده برادرشوهرم قبول نمیکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا پدرشوهرت رو حفظ کنه ولی من حس میکنم غرور بدجوری شما رو گرفته مواظب باش به خاطر دنیا اخرتتو از دست ندی . شاید همین وسعتی که الان در دنیا نصیبتون شده به خاطر لطفی باشه که به اونا کردید و خونه در اختیارشون گذاشتید . اونا وسیله خیر شما شدن با افکار تاریک اجر خودتون رو کم نکنید  

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
خدا پدرشوهرت و حفظش کنه

بخاطر اینکه این همه فرق گذاشته بین پسراش ؟حتی خرج اون یکی پسرشم میده همه چی براشون خریده به ما بعد سالها میخواست یه مغازه بده اونم پسر عزیزش منصرف کرده

بنظرم اشتباه از پدرشوهرتون بوده که گفته کمک میکنم... مردی که خودش مسئولیت زندگی دست میگیره نباید از پدرش و خانواده انتظار کمک داشته باشه خودش پیشرفت میکنه دستش تو جیبش... از نظر من پدر همسرتون مقصر نباید از اول قول پول و کمک میداد.. توان همسرت هرچی بود در همون حد خونه میساخت  حالا جاری و.. بماند. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

ازدید من حق باجاری 

پدرشوهرپول مغازه رومیده شماخونه اتون سه طبقه کنید 

ودراصل مالک سه طبقه شوهرت میشه 

اگرقرار پولی داده بشه ،متناسب بااون مقداری ازخونه یا یکی از طبقات متناسب بااون پول باید به اسم پدرشوهربشه 

بعدصدوبیست سال اگه پدرشوهرت چیزی بشه ،وارث مساوی ببرن که یکی ازاونها برادرشوهرته 

پول پدرشوهر به جاری ربطی نداره ،تاوقتی که قرار باشه پولی به کسی بده ،باید مساوی به بقیه هم بده تا دلخوری پیش نیاد وتبعیضی نشه

بخاطر اینکه این همه فرق گذاشته بین پسراش ؟حتی خرج اون یکی پسرشم میده همه چی براشون خریده به ما بعد س ...

بابا شما چه پرتوقعید خوبه حالا خداروشکر وضعتون خوبه چرا دنبال مال دیگرانید ولش کنید

بنظرم اشتباه از پدرشوهرتون بوده که گفته کمک میکنم... مردی که خودش مسئولیت زندگی دست میگیره نباید از ...

خب دیگه ما از اونا هیچی نمیخواستیم ک درسته فرق گذاشتنشون اذیتمون میکرد خودش اومده اصرار کرده سه طبقه بساز 

بابام گفت کمکمون میکنه بعدا خورد خورد پس بدیم ولی میخوام سکه بفروشم از کسی کمک نگیریم

ازدید من حق باجاری پدرشوهرپول مغازه رومیده شماخونه اتون سه طبقه کنید ودراصل مالک سه طبقه شوهرت میشه ...

بابا به اسم خودش نمیکنه پدرشوهرم تازگیا که پول خونه برادرشوهرمو بهمون داد خونه رو کرد به اسم اونا مغازشم کرده به اسم اونا فقط ماشینشون به اسم پدرشوهرمه 

2810