من گوشی نداشتم یعنی به یه دلایلی بابام برام نخریده بود بعد نامزدی شوهرم خرید الان شوهرم هر یه ساعت بهم تیکه میندازه. ببین تو خونه بابات گوشی نداشتی یا بادوستام چت میکنم برمیداره دوستامو بلاک میکنه. برنامه میرزم حذف میکنه میگه توگوشی نداری اینو بهت. امانت دادم. هرموقع دلم خواست میگرم. توگوشی من برنامه نریز
ببین عزیزم سعی کن گوشی رو به خودش پس بدی و بگی من گوشی رو نمیخوام تو که توی خونه پدرت گوشی نداشتی خب الانم نداشته باش تو به این شرایط عادت داری این خیلی بهتر از اینه که یه گوشی با منت داشته باشی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم دوران عقد شوهرم گوشی برام خرید اما اگه اینکارو میکرد بهش پس میدادم خب اگه برای شما نیست بگو نمیخوامش
عزت نفس داشته باش
از الان هر طور کوتاه بیای عادتش میدی
برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم 🥹😍🤱 از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند میایم💕🧚♀️
به همون گوشی ساده و لپ لپ خونه پدری اکتفا کن عزیزم ولی زیر بار منت و خاری نروووو
مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻♀️ ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫