2777
2789
عنوان

تو رو خدا هر کی روش از بین بردن کامل قارچ پوستی رو میدونه بهم بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 83 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم تو سرم قارچ داره خیلی اذیتم فقط با شامپو میتونم کنترول شون کنمکاش یه راهی بود کلا از بین میرفتن

اره منم یکم جلوی سرم گرفته از صورتم به جلوی سرم انتقال پیدا کرده

من تو صورتم زده دونه دونه های قرمز پوست پوسته میشه نه کرم پودر میتونم بزنم نه دارو چون باردارم منع ...

من خیلی حالم بده الان یک ساله دارم همش دارو یا پماد استفاده میکنم دیگه خسته شدم ناامید شدم اگه یه روز پماد استفاده نکنم ریزش ابرو خیلی زیادی میگیرم روی صورتم هم هست هیچی نمیتونم به صورتم بزنم چون بیشتر میشه از بس پماد استفاده کردم صورتم نازک شده یکم میرم تو افتاب صورتم خیلی قرمز میشه خسته شدم دیگه

مطمئنی تعصیرداره؟

دوره درمان بیماری ها شرکت کردم بله درمانهایی ک‌گذاشتن الحمدلله تاثیر داشته .. برای همین میفرستم تا مشکل همه برطرف بشه .. اجازشو داریم البته 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

دوره درمان بیماری ها شرکت کردم بله درمانهایی ک‌گذاشتن الحمدلله تاثیر داشته .. برای همین میفرستم تا م ...

حتما امتحان کنید چیزایی که گفتن کار سختی نیست مداوم انجام بدید نتیجه شو بعد درمان تو سایت بذارید بقیه هم استفاده ببرن 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ !