2777
2789
عنوان

تو رو خدا هر کی روش از بین بردن کامل قارچ پوستی رو میدونه بهم بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 20 پست
زردچوپه .بمال روی پوست ولی بیرون نرو که زرده ولی خوب میشه.روزی صورتت یک بار با شامپو بچه بشور‌.من هم ...

اگزما داری؟

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تو صورتم زده دونه دونه های قرمز  پوست پوسته میشه نه کرم پودر میتونم بزنم نه دارو چون باردارم منع مصرف دارو دارم اونوقت تو میخوای خودتو بکشی

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سی وشش سالمه .خراب میشه گاهی .خشکیه .و گاهی کم قارچ

سیستم ایمنی تو قوی کن

گریه عصبانیت استرس قطع.

واسه قارچ این اسپری ای که عکسشو گذاشتم تست کن شاید کارساز باشه سه نفر تو د یجی کالا نوشتن خوب بوده.

اگه اگزما دارین. پماد کلوبتازول پنج صدم درصد شرکت ایران دارو حتما پمادش باشه چون کرمم داره و حتما این کارخونه.

البته چون کورتنیه وثتی خیلی خراب بود بزن

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

عزیزم درمانشو میفرستم براتون رعایت کنید ب امید خدا برطرف میشه از ریشه 

❇️ درمان #قارچ_پوستی

🔸 هر روز ساعت 15 روی قارچ پوستی عسل طبیعی بمالید. 

ان شالله طی یک هفته درمان خواهید شد.

❇️ درمان دوم: مقداری تخم شنبلیله رو بکوبید و با آب مخلوط کنید تا به شکل خمیر در بیاد. بعد روی محل مورد نظر بمالید و ببندید تا یک ساعت.

❇️ درمان سوم: 20 گرم حنا رو در دو لیوان آب جوش حل کنید و نیم ساعت صبر کنید.

بعد بدون صاف کردن روی موضع قارچی بمالید و مدت نیم ساعت روی پوست باقی بمونه بعد با آب گرم بشورید.

❇️ درمان چهارم: هر روز ساعت 15 روی قارچ پوستی سرکه سیب طبیعی بمالید و صبر کنید تا با هوا خشک بشه. بعد از دو ساعت با آب گرم بشورید.

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ !