سلام خانوما من عقدم و النگوهایی ک باید برام میگرفتند با همسرم رفتیم دوتایی گرفتیم و حالا خواهر نامزدم میگه اگه من باهات بودم نمیزاشتم بگیری اصلا قشنگ نیستن
حالا من عکس میزارم شما بگید عوض کنم یا بمونه
اگه میخاید بگید پز زیر پوستی لطفاً برید بیرون❤️
عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️
همسرم عربه و سید هستن پس چیز عجیبی نباید باشه براتون
وضعشون خوبه دستبند و تک پوش بنداز اسی سنگین هم باشه 😜 طلاسفید، ساعت طلا بگیر شوهرت داره دیگه
اینجا تمام حنجرهها لاف میزنند✻هرگز کسی هر آنچه که میگفت نبود ✿ برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمیفهمد هر توضیحی اضافه است⛔ آنان که میفهمند عذاب میکشند، آنان که نمیفهمند عذاب میدهند ➦➦➦➦➦➦➦ در این شهرصدای پای مردمیست که: همچنان که تو را در آغوش میگیرند❅طناب دار تو را میبافند❃صادقانه دروغ میگویند❋خالصانه خیانت میکنند✾ این مردم از دور دوست داشتنی ترند در این شهر هرچه تنهاتر باشی خوشبختری❁ ↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯ هر چقدر آدمهارو بیشتر میشناسی تنهائیت، دلچسبتر میشه☞ هرگز با انسانهای احمق و نادان بحث نکنید متاسفانه بعضیها رو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت 𓊉مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند𓊈 ⦅به راهی که اکثر مردم میروند شک کن، چون بجای فکر کردن تقلید میکنند از متمایز بودن نترس انگشت نما بودن بهتر از احمق بودن است ───༺♡༻─── ╚═══✮❁•°❀°•❁✮════╝
مگر ک مرغ و گوشت برای شما با ارزش باشه عزیزم چشم دیدن داشته باش😍❤️
فعلا که توومیگی ارزشم به چیزای با ارزشه🤣🤣 گلم ما مثل شما ندیده نیستیم که تا شوهر کردیم عکس طلا بزاریم و خود نمایی کنیم. اگه میخوای بیا پیوی عکس طلا و سرویسمو برات بفرستم عشق کنی😌😍🤣
من معلم زبان انگلیسی هستم😍آموزش مجازی و حضوری زبان دارم 💗 با پایین ترین قیمت😳 بیاید و بل من زبان انگلیسی یاد بگیرید😍هر جلسه کلاس خصوصی ( به صورت مجازی) ۵۰ تومن ، و هر جلسه به صورت حضوری ۸۰ تومن برای پایه های هفتم ، هشتم، نهم، دهم، یازدهم . شماره ارتباط ایتا / تلگرام : ۰۹۳۳۴۸۳۱۰۷۵
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
چرا من اهل طلا نیستم برعکس زنهای دیگه اصلا برام مهم نیست
من عجیبم آیا؟
اگرم داشته باشم مثلا دوست دارم ساعت طلا داشته باشم اونم سفید
یا انگشتر حلقه سنگین سفید
خیلی بخوام طلا دوست داشته باشم یه دستبد و نهایت یه گردنبند اونم باز سفید باشه
اینجا تمام حنجرهها لاف میزنند✻هرگز کسی هر آنچه که میگفت نبود ✿ برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمیفهمد هر توضیحی اضافه است⛔ آنان که میفهمند عذاب میکشند، آنان که نمیفهمند عذاب میدهند ➦➦➦➦➦➦➦ در این شهرصدای پای مردمیست که: همچنان که تو را در آغوش میگیرند❅طناب دار تو را میبافند❃صادقانه دروغ میگویند❋خالصانه خیانت میکنند✾ این مردم از دور دوست داشتنی ترند در این شهر هرچه تنهاتر باشی خوشبختری❁ ↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯ هر چقدر آدمهارو بیشتر میشناسی تنهائیت، دلچسبتر میشه☞ هرگز با انسانهای احمق و نادان بحث نکنید متاسفانه بعضیها رو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت 𓊉مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند𓊈 ⦅به راهی که اکثر مردم میروند شک کن، چون بجای فکر کردن تقلید میکنند از متمایز بودن نترس انگشت نما بودن بهتر از احمق بودن است ───༺♡༻─── ╚═══✮❁•°❀°•❁✮════╝
هرکی یه سلیقه ای داره قرارنیست همه مثل هم باشن عزیزم
میگم یعنی من عجیبم؟ تابحال تو ۱۳سال نگفتم به همسرم حتی یکبار برام بخر میدونه علاقه ندارم ولی مثلا ماشین به اسمم کرد اره دیگه سلیقه ایه هر چیزی
عروسی که خونه باباش هیچی نداشته و یهو بعد از نامزدی با این همه پول و طلا مواجه میشه معلومه ذوق زده ا ...
عزیزم مطمئن باش انقد داشتم ک خدا لایق بیشترش منو دونسته عقده ندارم ولی همینو اگه بیستا تاپیک خیانت خدای نکرده از زندگیم دور زده بود خوشحالیش برای تو بود الآنم از خدا میخام بیشترشو بهت بده ک بدونی عقده داشتنی نیست میتونم جوابی هم بهت بدم ک رشد نکنی دیگه ولی خب هرکس کمبود هایی داره تو مقصر نیستی
عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️
چرا اینقد قلب بعضیا سیاهه، اصلا مگه میشه جنس زن از طلا خوشش نیاد، حتی خوشش نیاد بندازه ولی دوس داره داشته باشه برای دل خودش، این طبیعت جنس زنه، دوسه صفحه خوندم حالم بد شد، اسی مبارکت باشه انشالله همیشه به خوشی و سلامتی بپوشی، اتفاقا از نظر من خیللیی خوشگلن، خب اگه بعضیا میگن زیادن و فلان هم مشکلی نیست قرار نیست همیشه همشو بپوشی، 3 تاشو بپوشی برای روزای معمولی خیلی خوب میشه اتفاقا، طلا هیچ وقت بد نیست، یه پشتوانه اس برای زندگی چ برای مرد چ برای زن، عوضشون نکن، منکه خوشم اومد