2777
2789

داشتم از کوچمون رد میشدم همسایمون طوری سر بچه کوچیک یکسالش عربده میکشید ک صدا تا بیرون می‌رسید من جای بچه بدبخت کپ کردم 

بطوری داد میزد نکنن دست نزن گمشو اون ور 

ای کاش خدا به کسایی که عقل و شعور و ثبات روانی ندارند بچه نمی‌داد مکه بچه بکساله چه می‌فهمه که عربده سرش میکشه یه مادر بی درک 

بعد ی عده میگن بهشت زیر پای مادرانه والا بهشت زیر پای تعدادی از مادرانه نه همه مادران 

اون بچه از الان هزار جور تروما میگیره و بزرگسالی خودشو نشون میده 

درسته به من ربطی نداره ولی واقعا ناراحت شدم بیشتر بخاطر اینکه خودمم تجربه کردم 

از اینکه میبینم چقدر آدم ترومای بچگی روشونه که اکثر اونا از بی فکری مادرشون نشأت میگیره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادرهارو قضاوت نکنید شاید هزارتا مشکل و اعصاب خوردی داره شاید افسردگی بعد از زایمانش هنوز رفع نشده ،شب بیداریهاش تموم نشده،در کنار اون هزارو یک مشکل دیگه داشته باعث شده یه لحظه از کوره در بره.قطعا هر مادری بچه ش بعد از اینکه یه کار خیلی رد میکنه سرش داد میزنه فوری پشیمون میشه ازش دلجویی میکنه با جای بقیه نیستیم حال روحی اونارو هم نمیدونیم

خودت لابد یه دختر مجردی هروقت بچه دار شدی وضعت از اینم بدتر میشه حتما بچش بیش فعالی داره یا مادره خسته س و کمکی نداره دست تنها بچه رو نگه میداره خونه داری میکنه آشپزی و رخت شوری هم همراهش،تو چ میدونی یه بچه نمیذاره بری دسشویی با خیال راحت بشاشی دو ثانیه ای باید بیای بیرون چه میدونی نمیذاره یه شب خواب راحت داشته باشی

یا دافع البلیات
من دیشب یه تاپیک زدم در همین مورد گزارش زدن پاک شد.جامعه زورگو و برده و بیمار پروره...

💔💔💔💔بخاطر یسری حرفهای کلیشه ای که پدر مادر قدیسن و اینا بعضی از پدر مادرا بله واقعا فرشته ان ولی بعضی هاتون شیطان پیش اونا کم میاره از بی عقلی سرن از همه 

من دیشب یه تاپیک زدم در همین مورد گزارش زدن پاک شد.جامعه زورگو و برده و بیمار پروره...

شما بهتره برای کسی نسخه نپیچی،همینکه روز خودتو شب کنی هنر کردی کاری به جامعه نداشته باش

یا دافع البلیات
خودت لابد یه دختر مجردی هروقت بچه دار شدی وضعت از اینم بدتر میشه حتما بچش بیش فعالی داره یا مادره خس ...

چه ربطی داره 

چطور ما سر بچمون داد نمیزنیم؟؟؟

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

فقط کافیه قلب اون بچه که مثل گونجیشکه بشکنه 

خدا اصلا نمیبخشه حتی مادر رو

ارمنی ها ارمنستانی نیستند لطفا انقدر نپرسید😄براتون بهترین هارو از خداوند طلب میکنم . لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه 

2810