2777
2789
عنوان

خواهر نامزدم گفت اگه من باهات بودم نمیزاشتم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 92277 بازدید | 661 پست

مبارک باشه ، مهم اینه خودت دپسش داشته باشی وگرنه هر کی قراره یه چیزی بگه خودت باور کنی خوشت میاد دیگه نظر بقیه مهم نیس اصلا ، خواهرشوهر کوچیکه من عادت داره بهترین وسیله رو هم بگیری باید یه ایرادی بذاره منم میگم مممنون ولی من اینو میپسندم انشالا شما برا خودت خواستی بخری هر جور دوس داشتی بخر 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من فقط زنای سن بالا رو دیدم النگو میندازن. الان یا دستبند میندازن یا تک پوش. جیلینگ جیلینگ دست صدا م ...

همسرم عربه و سید هستن پس چیز عجیبی نباید باشه براتون

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

تیغ زن چیه پس انداز زندگیمه

مبارکت باشه قشنگن عزیزم ❤️🥰🥰ولی دستبند النگویی میگرفتی خیلی خاص تر بود 

ی مدل جدید اومده چند روز پیش تو بازار دیدم واقعا زیبا و شیک بود 

من خودم ترجیحم اینه چیزی بخرم ک بتونم در بیارم و همیشه دستم نباشه .

همه اشون همه اشون ار حسودی گفتن چشاشون داره در میاد

بخدا من ب شخصه وقتی ببینم یکی ی چیزی داره زشت و قشنگ مهم نیست ب خودم اجازه نمی‌دم بگم زشت هست وسیلت بعد استیکر 🤢 این حال ب هم زنه هم بزارم

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

خوب کردی تا میتونی طلا بردار به حرف کسی اینجا گوش نده نامزدت چکاره اس

عزیزم اینجا همه طلاشون همین مدلی و تو چشمه منم بخام ظریف بردارم اجازه نمیدن میگن فکر میکنم ما برای عروسمون خوب خرید نکردیم انگار توی رقابت هستن ک عروس کی بهتره

معدن دارن گلم❤️🙏

چقدر میشه یه ادم نسبت به یه ادم دیگه اینجوری حسادت داشته باشه.عزیزان همگی نون قلبتونو‌میخورید یکم عزت نفس دلشته باشید واسه بقیه خیر و‌خوبی بخواید تا به خودتون برگرده بنده خدا یه عکس گذاشت اینقدر سخته گفتن یه مبارک باشه به خوشی استفاده کنی.واقعا متاسف شدم با خوندن کامنتای این تاپیک بیچاره اطرفیانتون وقتی تو مجازی اینجوری هستید تو دنیای واقعی چجوریه رفتارتون.استارتر مبارکت باشه مهم فقط و فقط سلیقه خودته عزیزم وقتی دوسش داری پس لذتشو ببر.

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
عزیزم اینجا همه طلاشون همین مدلی و تو چشمه منم بخام ظریف بردارم اجازه نمیدن میگن فکر میکنم ما برای ع ...

انشاالله به سلامتی خوب کردی تا میتونی طلا مجبور کن بخرن

آدم از دو روز دیگش خبر نداره 

خودتون فارسید؟ 

بخدا من ب شخصه وقتی ببینم یکی ی چیزی داره زشت و قشنگ مهم نیست ب خودم اجازه نمی‌دم بگم زشت هست وسیلت ...

ببین گلم اصلا مسئله اینا نیست 

خوب الان کسی پول نوآره مثل شما بره چندتا النگو بخره 

مردم هم طلا میبینن کسی خریده کلا حالشون بد میشه حسودی میکنن پاره میشن از حسادت بعد تیکه میندازن 

تو نباید کلا اهمیتی بدی

2810